Luetko horoskooppeja, teetkö biorytmikäyriä?

Minä en ole kovin vakavissani noita kumpiakaan koskaan seuraillut. Töissä meillä oli joskus, joinakin vuosina porukalla tapana lueskella horoskooppeja lounas/kahvitauolla… Mistä me niitä luettiin? – Hesarista, Kuukausiliitteestä, Oulu-lehdestä? Laitoksen kahvi-taukohuoneeseen ei monia lehtiä tullut, mutta jostain me horoskoopit löydettin. Luettiin niitä ”ihan vaan läpällä”  kuten tuolloinen sanonta kuului. Ja teininä kotona Katso-lehden horoskooppi.

Biorytmit olivat ”muotia” joskus 80-luvulla. Eikö vaan? – Joskus niitä laskeskeltiin, piirreltiin, mutta enpä ole niiden perusteella päivieni fiiliksiä vakavissani seuraillut.

Ja nyt olen jättänyt älykellon lukemienkin seuraamisen aika vähiin.

Satunnaisesti mittailen (lääkärin määräyksestä) sydämen toimintaa (CardioSignal), eteisvärinää, mahdollisia rytmihäiriöitä ja lisälyöntisyyttä, mutta jostain kumman syystä tänään ryhdyin etsimään, löytyykö netistä biorytmin mittaamiseksi jotain ”ennustelaskuria”. Ja tietysti löytyi! Kaikkea sitä!

Täällä voit omasi katsoa KLIKS

Laskuri kertoo myös tähänastisen elämäsi päivät.

Minun biortymini antoi tämmöisen tuloksen tälle päivälle:

F-, T+, Ä+
Nyt älyn ja tunteen voima näkyy, mutta suoritustaso on passiivisessa vaiheessa. Tämä merkitsee sitä, että olet muodikkaasti ”tunneälyinen”, mieli toimii intuitiivisesti ottaen huomioon sävyjä ja hienoja pikkupiirteitä. Olet sopivassa vireessä kulttuuriharrastuksille ja oman mielen virityksille. Älyn ja elämysten yhdistyminen voi kannustaa omaa luovuutta ja omintakeisuuden varassa tehtäviä asioita, mutta urheiluareenat saavat olla rauhassa.

Tiedä häntä. Hiihto sujui kyllä ihan hyvin, ruoanlaitossa oma luovuus ei ollut parhaimmillaan, tunne on ollut vähän alakulon puolella, mutta jos Master Chef voidaan laskea kulttuuriharrastukseksi niin siltä osin biorytmi oli kohdillaan.

Ja huomenna uusi päivä. En aio katsoa ennustetta sille. Avoimin mielin, lumisateetonta aamupäivää toivon.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.