Kovin vähän mainittavaa tälle päivälle.

No ehkä se, että vajaan kympin hiihtolenkki oli sellaista takkuamista sakeassa pyryssä, aika kauan aikaa sitten huolletuilla laduilla, että kuntoilukalenteriin pitäisi saada joku sinnittelykerroin: ihan erilailla ”rasittavaa” hiihto tänään Hönttämäki – Jääli -ladulla kuin vaikka huhtikuisillta hangilla Sivakkaoja – Kiilopää -reitillä. Toisaalta entä sitten. Itsehän sinne tuiskuun tungin ja hiihtää halusin. Ja lopultakin: sehän oli sittenkin hyvä kokemus. Ja vain itsellenihän niitä kilometrejä merkkailen. Joten?  – Ei valittamista.

Päinvastoin ihan mukavan verkkainen kotipäivä on ollut.  Tällä kertaa ramen-keitto onnistui oikeinkin hyvin, ja resepti tulee pääsiäisruokakirjaseen.

Viimeinenkin kausivalokranssi sammuu tänään.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.