Harvoin olen viettänyt niin tekemätöntä päivää kuin tänään.

Pehtoori keitti aamupuuron ja kahvin, joten aamiaistakaan en laittanut. Sapuskan sentään värkkäsin: tortillat, pulled porkia, oma quacamole, ja muita tykötarpeita. Eikä jälkkäriä.

Hiihtämässä kävin: Vellinsärpimälle ja takaisin (16 km). Pyryä, aurinkoa, luistoa, hiutalointia, vastaista ja myötäistä tuulta, sakeaa sadetta, sinitaivasta, + 1 C. Voisin väittää, että vaihteleva keli. Mukavalle tuntui hiihto.

Sitten olen vain lukenut, surffaillut, kuunnellut kirjaa (Jenna Kostet, Punainen noita. Tämäkin, kuten muutkin Kostetin kirjat, on mieleiseni) ja neulonut. Pitkästä aikaa villasukat!

Siinä kaikki.

Ei edes kunnon postausta. Tässä kaikki. Aika kummalliselle tuntuu.

2 Comments

  1. Siinä kaikki!? Minä olisin varmaan osannut levitellä ne koko viikolle. Minulla on vielä yöpuku päällä…tai sellainen, että ulko-oven voisi avata, jos joku soittaa kelloa. Täällä ei soita kukaan. En saa edes pientä blogijuttua aikaseksi, kun Harrikka kävi lomilla. Silloin oli kyllä vähän vikkelämpää, nukuin kahdet päiväunet seuraavana päivänä, kun he lähtivät kotiinsa. Aina ilo lukea postauksiasi, xoxo

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.