Ei se pitänyt mennä näin.

Ei niin, että aamuseitsemältä pyryttää lunta, ei niin, että minä olen koko päivän, siis kellon ympäri, tietokoneella.

Mutta niin vain joskus yhdentoista aikaan aamupäivällä kirosin hiljaa mielessäni, että minähän teen niin kauan, että onnistuu!

Jossain välissä iltapäivällä kävin meille spaghetin sooseineen laittamassa, mutta muuten: koko hiton maanantai meni siihen, että sain nettisivustoni ”nostetuksi” ja pääsivuston tehtyä kokonaan uusiksi.

Minulla on pitkään ollut ajatuksena, että luovun koko sivustosta, kun aika lailla käyttämätön se nykyisin on,  eihän siellä ole ollut mitään tietoakaan, ei kuvia, ei kirjoja, ei enää edes matkakertomuksia.  Sitä paitsi se osaltaan vähän nostaa webhotellikustannuksia ja kun tämä blogi ja Muistikuvia-sivusto sekä kuvasivustoni (satokangas.kuvat.fi) ovat ne joita käytän. Silti, muttaku…

Mutta kun halusin saada nimenomaan keittokirjasivut auki ja kirjat ladattaviksi. Piti olla vain linkkien korjausta ja pientä järjestelyä. Ei ollut. Oli ihan tolkuttoman paljon yrityksiä ja erehdyksia, netistä tiedon etisimistä etc. Ja tulos on loulta hyvin vaatimatonta, minimalistisen näköisen kyllä halusinkin, mutta joka tapauksessa (melkein) kaikki näyttäisi nyt toimivan. Tuo ”melkein” liittyy siihen, että mobiileilla sivua avatessa ei näy sivun otsikkoa. Kolmen valikkoviivan takaa kyllä sitten löytyy sivustohakemisto, ja sitä kautta esim. keittokirjoihin vaikka kännykällä.

Samalla värkkäsin blogillekin uuden keväisen bannerin (Roomasta 5_2019) ja muutamia ”taustapäivityksiä”.

Joku on ehkä huomannutkin, että tuossa oikealla olevassa haku-toiminnossa on jo kuukauden tai parikin ollut uusi entistä paljon parempi hakutulosten ilmoistustapa. Haun tulokset avautuvat laajempina ja esim. etsitty resepti tai kirjavinkki löytyy entistä paremmin ja helpommin. Jonkinlainen reseptihakemisto on ollut tässä koko tämän vuoden, blogin layoutin uusimisen jälkeen, tekeillä ja enköhän sen tässä kesän tullen keskeneräisenä jo julkaisekin.

Tämän päivän suurin aikaansaannos on siis sivulla Satokangas.fi

Jolleivat linkit aukea, eivätkä keittokirjat vieläkään lataudu tai kuvia puuttuu, mielelläni otan vastaan reklaamatiota! Nyt on jo vähän ”pakko” saada kaikki pelittämään.

2 Comments

  1. Hei Reija! Hyvin avautuivat linkit keittokirjoihisi, joista olen paljon ohjeita käyttänyt ja lisää käytän. Kiitos!

    1. Kiitos viestistä, ja linkkien toimivuuden testaamisesta. Ja ilo kuulla että pikku opuksistani on ollut iloa – ja makua. 🙂 Aurinkoista ja muutenkin hyvää tekevää kevättä, Tiina!

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.