Marraskuun matkailu jatkuu

Reissuun, reissuun!

Taas on pakattu ja aamulennolle lähdetään. Toisin kuin viime viikolla, jolloin oli kaksi yhden yön, vähän äkikseltään päätettyä pikareissua (Rokua ja Porvoo-Kotka), niin tämä on ollut suunnitelmissa ja varattuna jo kauan.
Finnairin plussapisteitä on vielä käyttämättömänä, vaikka pidennetyn viikonloppureissun lennot sellaisilla maksettiinkin. Viimeisen päälle kaupunkilomasuunnitelmat on aikeissa toteuttaa: ostoksia, kulttuuria, museoita, ystävien tapaamista, ravintoloissa syömistä, museoita, kahvilakulttuuria ja tarkoitus oli myös harrastaa kaupunkipatikkaa (mm. kävellä Ursulaan), mutta nyt on säätiedotukset sellaisia, että ulkoilu ei ole ensimmäisenä mielessä.

Ja vähäiset jouluostokset aattelin myös siellä (lue: Stockalla – ja ehkä Triplassa <- käymätön paikka) hoidella. Katsotaan nyt, kuinka jaksan kaupoissa kierrellä.

Ja ehkä parasta on, kun mennään myös Järvenpäähän: Tyär ja Vävy ovat luvanneet avata uuden, yhteisen kotinsa oven ja tutustuttaa myös ”Jäkiksen” nähtävyyksiin. Kuin paraskin turisti pakkasin kamerankin mukaan, joten ehkäpä kuvallista matkakertomusta on jo huomenna tulossa.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.