Nyt on keittiömme remontin jälkeen siinä kunnossa, että voin lupaamiani kuvia tänne laittaa.

Ensin pari kuvaa keittiöstä ”ennen”.

Tämän keittiön korkeakiiltoiset kermanväriset peiliovet ja välitilan mattainen rosoinen ruutulaatta sekä kevyet, vähän jo huterat tuolit ja uuni-liesi saivat lähteä. Tasot ja kaapit säilyivät, samoin tiskikone ja iso kylmiö-pakastinyhdistelmä.

 

Ja tässä sitten uusi ilme. 

Valkoiset ovet ja välitilan valkoiset, fasetilliset tiililaatat ja yläkaapit ovat uutta. Reunimmaisen kaapin jättäminen avohyllyköksi uusi juttu.

Ja takaseinän tapetti!

 

Ikkunan alla olevaan penkin patjaan tulee uusi päälinen ja kaksi tyynyä. Tuovat pehmeyttä ja väriä lisää.

Ja Vitus-tuolit. Ne ovat vähän tummemmat kuin nettikuvissa, mutta silti pidän niistä kovasti. Ne ovat kevyet, mutta tukevat.

Pöytää siirrettiin 30 cm lähemmäs ikkunaa, kauemmas jääkaapista, jolloin tilaa tuntui tulevan paljonkin lisää.

Tässä ykstiyiskohta, jossa näkyy tekstuureja ja värejä…

Mitäs mieltä olette, uusi vai entinen parempi? 🙂

6 Comments

 1. Uusi tietenkin,raikas,kaunis. Kyllä teillä on kaappeja! Tapetti sopii hienosti. Tykkään.
  Kyllä on hyvä taas kokkailla.

  1. Raikkautta ja toisaalta vähän rustiikkisuuttakin tavoittelin – kiva kuulla, että sellaista vaikutelmaa onkin.

   On meillä kaappeeja! 😀 Ja aattele, että kodinhoitohuoneessa on lisää, lisäksi on iso lasivitriini takkahuoneessa (12-hengen Villeroy-Boch serviisi ja kristallilasit), ja sitten on vielä meidän Festa (erillinen piharakennus), jossa pieni keittiö ja avohyllyjä. Mutta kyllä nyt on kaikissa kaapeissa tilaa, kun olen paljosta luopunut, mikä tuntuu oikein hyvälle.

  1. Kyllä lopulta tämä ”kaapit säästävä, ovet vaihtava” -remontti oli oikein hyvä. Tässä on meille nyt loppuelämäksi hyvä keittiö.

 2. Onpa onnistunut muutos! Tapetti on erityisen kaunis. Hylkäsittekö mikron kokonaan (vai enkö vaan huomannut sitä) taikka onko uunissa mikron ominaisuus?
  Itseäkin alkoi kutkuttaa remppa, mutta ei kannata tehdä kun näillä näkymin on asunnon vaihto ensi keväänä.

  1. Tapetti olikin vaikea ja rohkea valinta, ja siksikin olen iloinen, että se on tykätty ja antaa ihan omanlaisensa tunnelman keittiöömme. Jos olis laitettu seinä kaakelilla (kuten se oli aiemmin) olisi varmaankin tullut sellainen kylppäri- tai ammattilaiskeittiö -fiilis.

   Mikrosta luovuttiin, ja se toiminto on uunissa. Niinkuin meillä on mökilläkin. Näin säästyy tilaa, eikä ainakaan ole tasoilla; haluan että ne ovat mahdollisimman tyhjät. Helppo pitää puhtaana, on tilaa kokata, eikä ole tilperhööriä, eikä juuri mitään rompetta ”rikkomassa” tasaisia, kauniita pintoja.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.