Ikkunasta kuuluu linnunlaulu ja autonkin ääni, ja huoneessa tuntuu raikas henkäys -ajattelen herätessä, että täytyy olla kesä, sillä muulloin meillä ei ole ikkuna auki, eikä sisälle juuri kuulu ääni. Kesähän se. Kaikki jo kylläisen vihreää, tiuhaa, valoisaa. Keltaista valoa, ei sinisen kylmää…

Kalenterissa ei mitään merkintöjä, ei mitään tähdellistä, jota olisi tehtävä. Tai noh, tulostuspaperin metsästykseen päätin aamupäivällä lähteä. On jotenkin käsittämätöntä, että Suomessa on paperin saatavuusongelmia. Kolllegalta kuulin tässä joku aika sitten, että jos on kirja tekeillä, on parasta kirjapainon kanssa jo sopia ja varmistaa, että kun on painatuksen aika, että on paperia. Eipä tullut koskaan tuollaista eteen kirjojen toimitusten ja kirjoittamisen kanssa. Paperia olisi kyllä aina ollut, kunhan vain sai tekstiä valmiiksi. Ja kyllä, kyllä minä Tokmannista riisin verran kävin paperia pyöräntarakalle ostamassa.

Samalla reissulla kävin hakemassa Mon Chousta croissanteja ja Kauppahallista nieriää, jonka Pehtoori savusti. Lisäksi pikatsatsiki ja uunissa paahdettuja miniluumutomaatteja, ja niiden päälle vähän ricottahippuja, pippuria, oliiviöljyä, suolaa pieni ripaus ja basilikaa. Kolmas päivä peräjälkeen kun söimme hyvin. Poikkeuksellisen hyvin.

Laiska töitään luettelee. Eikä nämäkään edes töitä, joten todella laiskottelupäivä tänään.

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.