Retriitti ad. 2021

Pääsiäisretriittini on nyt.

En ole kuitenkaan Hangasojan varrella, luonnon rauhassa, vaan ihan vaan kotosalla. Mutta Pehtoori on möksällä. Pakattuaan jo eilen illalla auton ja peräkärryn ja haettuaan tänään aamulla kaverin mukaan ja remppa-avuksi lähti pohjoiseen. Viime mökkireissulla hajonneeksi todettu Ratko-pumppu tuotiin pois, ja nyt menevät vaihtamaan uuden. Pehtoori teki kotiautotallissa pumpulle uuden suojan, vähän sellaisen vanhanaikaisen kaivon näköisen ”hupun”, ehkäpä huomenissa siitä voisi saada tännekin kuvan (nyt on tuossa alla) . Samassa kuormassa meni rantasaunan lattiaan uuden laudat, jotka tosin vaihdettaneen vasta kesällä.

Minun retriini ei ole vielä kovin syvällisiin svääreihin edennyt: aamupäivällä sain melkein kaikki kolme veroilmoitusta (oma, äidin ja Muistikuvia-yritykseni) tarkistetuksi ja täydennetyksi. Sitten vielä tovi järjestellen  huomenna sairaalasta kotiutuvan äidin asioita ennen ladulle lähtöä. Olipa jo lämmin ja näyttää, että aurinko alkaa jo suoda, talven jäljiltä kalvakoihin kasvoihin, vähän väriä.

Nyt on keittiönkaapit siivottu Chopinin Nocturnon, Albinonini Adagion ja U2:n Beautiful Dayn soidessa ja mietin, että jos sittenkin pyörtäisin päätökseni pitää taukoa jumppereiden kutomisessa, ja vielä yhden aloittaisin. 😀

 

~~~~~~~~~~~~~~

 

2 kommenttia artikkeliin ”Retriitti ad. 2021”

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.