Ajatukset ja suunnitelmat tulevassa

Niin aurinkoista, valoisaa, tuuletonta ja lumetonta, että on vaikea marraskuuksi uskoa. Ei ollut mitään vaikeuksia viettää paria tuntia ulkoillen, mikä entisessä elämässäni olisi marraskuisena (arki)päivänä ollut aika mahdoton ajatus. Marraskuu on joskus menneisyydessä merkinnyt kellon ympäri pitkiä työpäiviä, mitä on ollut ihan ok. Ei ehkä enää sellainen maistuisi hyvälle. Toisaalta, aika työteliäs olen tässä ollut tänäänkin.

Kuvakirjaakin olen ehtinyt jo vähän työstää, elikkäs joululahjahommia. Itseasiassa minulla on aika monta lahjaa jo hankittuna. Tänä vuonna en vielä yhtään tiedä, millaisella porukalla joulua vietetään, mutta se ei estä minua hankkimasta lahjoja. Ja suunnittelemasta jouluruokia ja leipomuksia.

Ensin on kyllä saatava ensi lauantain mini-menu valmiiksi. On viinikerhon 29-vuotissynttärijuhlat, ja haastetta luo se, että on aie kokoontua meillä hajautettuna pikkupöytien ääreen, ei mitään monen tunnin yhteistä rattoisaa ruokailua saman pöydän ääressä, ei yhteistarjoiluja vaan jotain pientä annos/lautastarjoiluna. Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lämmintä, jotain kylmää. Kun nyt sattuneesta syystä on kovin vähän ravintola- ja ystäväpäivällisiä, ruokajuhlia ja kestejä takana, ei ole oikein mitään ideoita. Ehkä se systerin lauantaina tarjoama namelake löytyisi meidänkin lautasilta lauantaina.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.