6 kommenttia artikkeliin ”Yhdenlaista käsityötä …”

  • Ei ole pikku juttu. Kuvauksineen yhden kortin tekoon menee hyvinkin pari, kolme työpäivää. Näitä opetellessa yli viikko. 🙂 Mutta kun nämä on aika mukaviakin tehdä, kun pääsee alkuun. Sellaista palapeliä, jotain luovaakin.

   Vastaa
 1. Hieno kuva! Piditkö Linnunluisia-kirjasta ? Aloitin eilen Jill Mansellin ”Kaikki alkoi salaisuudesta”. Vaikuttaa ainakin iltalukemisena just nyt minulle sopivalta. Listalla myös Tommi Kinnusen uusin. Oletko kuunnellut Sujata Masseyn kirjoja ?

  Vastaa
  • Kiitos, Anu. Vielä on viimeistelemättä, ja tarkoituksella tässä vielä epätarkkana. Mutta viikonlopuksi kortti painoon.

   Kinnunen on minullakin listalla. Massey ja Mansell tuntemattomia.

   Linnunluisia? – Pidin. Siinä henkilöiden luontosuhde, saaristo, meri, linnut olivat keskeisessä osassa, ja niiden kautta kerrottiin paljon. Tykkäsin tavasta, jolla kirjoittaja luo hyvin uskottavan oloisia tunnelmia. Dialogit ovat jotenkin aitoja. Ja plussaa oli myös se että yliopistomaailma oli kontekstekstina, vilahduksittain kirjan näyttämönä. Sekä kirjailija että isänsä (jonka tunnen aika hyvinkin) ovat siinä eläneet… 😉

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.