Korona puhuttaa

Olisi vuosittainen Dionysia-juhla (Oulun Viininystävien vuosijuhla). Olemme osallistuneet lähes joka vuosi, tänään jätettiin väliin. Ei, ei johdu koronasta, että skippasin ilmoittautumisen ja osallistumisemme. Jo viime viikolla olin Hugossa, tämän kertainen menu ei houkuttanut, oli aika tyyriskin, ensi viikonloppuna on BO:n maistelut, ja kotonakin juhlaruokaa… Ja nyt ei vaan houkuttanut. Joskus voi jättää väliinkin.

Tänään kyllä mietimme pienellä porukalla että taitaa isot ravintolaillalliset jäädä aika vähiin lähitulevaisuudessa muutenkin. Tänään oli minun tehtäviini perehdytys rotissöörien kanssa; kummasti saimme kolme tuntia menemään hommassa. Mutta kuten sanottu, puhuttiin myös koronasta ja ravintolailloista. Ja yleensäkin yleisötapahtumista. Tyttärelläkin on Helsingin yliopistossa jo kehotettu työskentelelmään kotosalla, ei vielä määrätty. Aalto-yliopistossa on kuuulemma joissakin osastoissa jo määrättykin etäopiskeluun.

Kyllähän tämä huolettaa, monella tasolla. Mutta ei ainakaan vielä mitään paniikkia – jos ennen paniikkia lähtisikin muonavaraston kanssa erakoitumaan Hangasojalle? – Ei sentään. Mutta kyllä minä uutisia turhan tiuhaan seuraan, ja tämän olen jo kuukauden käynyt joka päivä katsomassa…

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.