Poissa koneelta

Kahvila Kiikku Kiikkusaarella Ainolan puistossa oli tänään lounaspaikkani. Kahvila Kiikku (ent. Tuomenkukka) on edelleen mitä viehättävin paikka piipahtaa. Sisätila on vanhassa kasvihuoneessa, ja edelleen siellä on paljon kasveja, mm. kaktuksia ja mehikasveja, katossa viiniköynnöksiä. Siellä on hyvä hengittää ja hyviä leivonnaisia vitriineissä.

Korvapuustilounaan jälkeen kävin jälleen katselmassa puiston ruusutarhaa, joka edelleen kukki ja voi hyvin. Tämän ruusun nimi on Hansestadt Rostock. Hansakaupungilla on nimikkoruusunsa.

PS. Onko sinulla ollut ongelmia saada blogia auki puhelimella? Muutamia ilmoituksia siitä on tullut… Olen koettanut etsiä syytä moiseen, mutta enpä ole vielä keksinyt missä olisi jokin ruksi pielessä, ettei toimi… Onkohan se jopa syynä vierailijamäärien romahdukseen? Vai onko syynä se, että tässä kesällä on ollut monta sellaista päivää kuin eilen ja tänään, etten ole oikein ehtinyt/jaksanut/viitsinyt paneutua blogiin, mihin on syynsä ollut silläkin, että kuuntelussa on ollut niin hyvä kirja, etten ole malttanut sitä keskeyttää, vaan olen tehnyt mieluummin vaikka kotihommia, joiden ohessa kirjaa voi jatkaa. Postausta kirjoittaessa en pysty kuuntelemaan, tai pystyn, mutta en kuule mitään.

Teenpä tähän pienen kyselyn ja kartoittelen pitkästä aikaa ”lukijakäyttäytymistä”. Siis mielellään kaksi täppää: 1) millä välineellä ENIMMÄKSEEN luet ja 2) kuinka USEIN luet?


Ps. Huomenna voisin ehkä yrittää tehdä ”oikean” kunnon postauksen, ja kertoa kesälukemisteni parhaimmistosta. Ja ensi viikolla sitten julkaisen kesäkuvakisan. Niiden välissä raporttia Rovaniemeltä: Paistinkääntäjien Suurkapituliin matkaamme perjantaina.

4 kommenttia artikkeliin ”Poissa koneelta”

 1. Yritin laittaa kyselyyn kaksi täppää (luen pöytäkoneella ja luen joka päivä), mutta se ei onnistunut. Jätin siis vastauksekseni vain ”luen joka päivä”. Minulle tulevat nämä postaukset sähköpostiin, ja sitä luen enimmäkseen pöytäkoneella, mutta välillä myös kännykällä, ja siinä ei ole ollut mitään ongelmia.

  Kuvakisaa odotellessa 🙂

  Vastaa
 2. Minulla taas on ongelma saada puhelimeni auki. Jouduin ostamaan henkilökohtaisen kännykän. Olin sammuttanut sen puhelinnumeroiden asennusten jälkeen ja reilun kuukauden kuluttua uudelleen käynnistettäessä se vaati jotain hemmentin salasanaa, jota en kuollaksenikaan muista siihen laittaneeni. Nyt olen maksanut liittymämaksuja neljättä kuukautta, enkä ole soittanut sillä ensimmäistäkään puhelua. Täytyy vain jatkaa työkännykän käyttöä ja irtisanoa tuo liittymä. En muutenkaan ole mikään innokas kännykän käyttäjä, oikeastaan inhoan koko kampetta.

  Vastaa
  • Sinä se et todellakaan taida mikään diginatiivi olla. 🙂 Etkös operaattorin kautta voi purkaa lukitusta?

   Hyvä että jotain välineitä blogin lukemiseksi – ja kommentoimiseksi – joka tapauksessa on käytössäsi.

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.