Tänään kuvaillen ja tanssien .. tai noh…

Tänään sitten yhtä intensiivisesti sisällä kuin eilen ulkona, eli koko päivän. Yhtä kuvakilpailua varten otin ”lavastekuvia” tai siis lavastettuja kuvia ja samoin yhtä tilaustyötä värkkäilin. Edelleen työstin Oulunn rakennukset -projektia ja kirosin, että miksi VASTA nyt otin hyllystä Photarin opaskirjan. ”Varmuuden vuoksi” tarkistin, oliko sittenkin syväykseen olemassa yksi helpotus tai siis keino, jota en ollut käyttänyt. Olisinpa tarkastanut aiemmin! Olisin säästänyt varmasti kymmeniä tunteja aikaa… Mutta näinhän suomalaiset toimivat: manuaaleihin ja ohjeisiin ei kosketa ennen kuin on pakko.

~~~~~~~~~~~~~~

Ja palasimme juuri tanssishow´sta. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ammattitanssijat/opet ovat parhaillaan kiertueella Tanssien tähtiin. Hoksasin joskus tammikuussa liian myöhään, että tällainen happening oli tulossa, ei saatu lippuja. Mutta kun näin ilmoituksen, että Ouluun järjestetään toinen näytös, olin hereillä ja hankin meille piletit. Tässä show´ssa monilla paikkakunnilla on ammattilaisten lisäksi joku ylläritanssija: Hannes Suomminen, Tuure Boelius, Pekka Pouta ja Oulussa piti olla James Nikander (Barbaari) mutta olipa tietysti eilen Rovaniemen keikalla loukannut kätensä, joten häntä ei sitten nähty. ;( Eikä Hannesta.  No mutta.

Tunnin show, ammattitanssijat, ammattishow. Oulun Teatteri täynnä, meillä ystäviäkin joukossa.

Hyvähän se oli. Niin hyvää viihdettä. Liian nopeasti ohi. Aluksi olin vähän ”pettynyt”: ei ylihienoja pukuja, ei livebändiä, ja ehkä liikaa show-tanssia. Olisin halunnut enemmän kilpatansseja. Ehkä. Jälkimmäinen puolituntinen oli jo huikeaa tanssia – vaikka kyllä jäin kaipaamaan Heleniuksen pariskunnan wienervalssia ja Katrin ja Ranimuksen tangoa.

Kun puolet (4/9 Ansku, Katri, Marko, Joni Ranimus) ovat oululaislähtöisiä ei ole ihme, että yleisö eli mukana, ja luulenpa että tanssijoillakin oli sellainen kotikenttä-olo. Oulu on kuitenkin ainoa kaupunki, jossa näitä esityksiä on kaksi salillista.

Ansku ja Marko ovat mun lemppareita.

Olenhan muistanut jo aiemmin kertoa, että olen tanssinut Markon (Keränen) kanssa. 😉 Olimme noin 15 vuotta sitten Pehtoorin kanssa tanssikurssilla, jota veti Marko (ihan poikanen silloin, s. 1977) ja kun harjoittelimme tangoa, ei meillä Pehtoorin kanssa oikein sujunut: tanssisalin seinän peli ”tuli aina vastaan” kuten kavaljeerini ilmoitti. Siinä vaiheessa Marko tuli parikseni ja näytti, me näytimme 😉 , miten tangon kuuluu sujua. Se oli mukavaa. Kuten koko tanssikurssi.

Ja mukava oli tämän iltainen show, joka parani koko ajan loppua kohti. Kaikkinensa hyvä ilta.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.