Kameran ja kauhan kanssa

Tänään on ollut pikkuperhepäivä.

Apsu ja pikkusiskonsa tulivat sisaruskuviin mummin studiolle puolenpäivän jälkeen, joten minulla oli aamutuimaan studion pystyttäminen olohuoneeseen. Siihen menee kyllä tovi kun on mööbleerattava ja lamput laitettava etc. Ja sitten tein porolasagnen, salaatin ja jälkkärin valmiiksi, jotta voidaan porukalla syödä kunhan kuvaushommista on selvitty.

Apsu ei ollut ollenkaan niin yhteistyöhenkinen kuvattava kuin oli kaksivuotiaaksi asti. Ehkäpä poikaparka on kylläytetty mummin kuvaussessioilla, eikä pikkuinenkaan hymyillyt yhdessäkään kuvassa, vaikka aika hymyileväinen – jos kohta varsin tempperamenttinenkin ja ”nyt-sillä-meni-hermot” (kuten Apsu sanoo) osaa olla. Mutta kyllä me kuvia saatiin.

Ja sitten syötiin hyvin. Meidän lähikaupassa oli tuorepastalasagnelevyjä! Kunpa pysyisivät valikoimissa. Barillan kuivapastat on hyviä, mutta tuorepastalevyt ovat kyllä arjen luksusta, jota soisin olevan jatkuvasti saatavilla.

Eiliseen vielä palatakseni… lupasin kuvat niistä meidän joululahjoista, jotka toisillemme Wienin reissulla ostettiin. Eilen Upseerikerholta palatessa otetut kännykkäkuvat eivät ehkä tee oikeutta – ainakaan takkien kuosille – joten otin äsken erikseen pelkistä takeista kuvan …

Siinäpä meille on takit taas moneksi vuodeksi. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen saatoimme toisiamme kehua hyvistä joululahjaostoksista. 😀

Tässäpä tulikin sitten tämän vuoden ”muotipostaus” hoidelluksi saman tien. 😉

4 kommenttia artikkeliin ”Kameran ja kauhan kanssa”

  1. Upeat joululahjat – sietääkin kehua hyvistä ostoksista! Minä tyydyn useimmiten näyteikkunaostoksiin siinä Hofburgin kupeessa olevassa Loden-Planklissa, mutta kerran tuli sieltä itselle lahja hankittua enkä ole katunut.

    Vastaa
    • Me kävimme kahdestikin siinä Loden-Planklissa, siellä olisi ollut minulle vielä mieluisampi takki, itse asiassa villatakki, mutta kokoni puuttui. Yhden pienen alppiruusu-huivin kuitenkin sieltä ostin. Pekan takki on jostain Sacher-kahvilan läheltä ja minun kaupasta joka on jossain Schottengassen varrella, – kai. Meillä on myös Kitzbuhelista ja Bad Gasteinista noita ”alppi(villa)takkeja” ostettuna ja todella käytetty niitä. Eivätkä ole menneet miksikään.

      Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.