Unohduksia yllin kyllin

  1. Heti ensimmäiseksi: linkki sunnuntaiseen arvontaan toimii nyt. KLIKS (salasana on Huivi)

Tänään onkin ollut eilistä vauhdikkaampi päivä.

Joka päättyi liki nolosti. En palaa yksityiskohtiin, eikä Juniorikaan sitten kommentoi!

Merkillisiä ”flash backeja” on ollut pitkin päivää. Mm. että kun katselin käsiäni … jotka ovat taas kerran pienillä haavoilla, kovin pakkasen runteleman näköiset, tuli mieleeni kansakoulunopettajani (jota silloin 60-luvulla pidin aika vanhana naisena (hän oli tod. näk. juuri ja juuri 30-vuotias)). Yhtäkkiä muistin hänen kätensä, kun hän yritti opettaa virkkaamista tai kun hän piirsi/kirjoitti jotain liitutaululle. Hänenkin kätensä olivat täynnä pieniä haavoja. Miten sen juuri tänään muistin? Ennen en. Muistaako joku muu tällaisia hajanaisia ykstiyiskohtia menneestä?

Haavoja olen tänäänkin saanut. Ja edelleenkään Juniori ei kommentoi! 😉

Enemmän olen unohtanut kuin muistanut.

Niin kuin aamuisella kuvaus/kävelylenkilläni – josta suurin osa sijoittui hautausmaalle – kävin kuitenkin Raksilassa. Ja sielläpä päätin, että tässä (Raksilassa) on yksi tulevista kuvausreppareistani. Samaan aikaan äiti soitti ja ilmoitti, että juuri tänään ei tarvitsekaan tulla käymään, joten merkillinen hulppea fiilis toi ajatuksen, että nyt olen ulkona ihan hurjan kauan. Hassu ajatushan se, en sitten kuitenkaan..

… Mutta joka tapauksessa Raksila ansaitsee kuvasarjansa.

Sen aloitin tänään.

Ja edelleenkään Juniori ei kommentoi. 😊

4 kommenttia artikkeliin ”Unohduksia yllin kyllin”

  1. Tapasin pari vuotta sitten parhaan nuoruudenaikaisen ystävättäreni 50 vuoden tauon jälkeen, en ollut nähnyt tai kuullut hänestä mitään tänä aikana. Tavattuamme alkoi mieleeni tulla yht´äkkiä monia sellaisia asioita ja muistikuvia joita en ollut siellä tiennyt tai muistanut olleenkaan. Joten pääkoppamme kovalevy on aika ihmeellinen laitos !

    • Juuri noin. Minähän tapasin kesällä lapsuuden ystäväni, josta en ollut puoleen vuosisataan kuullut mitään, ja kun pari tuntisen juttelimme tulvahti mieleen kaikkea mistä en ollut muistanut yhtään mitään tässä välissä. Kovalevy on laaja ja lokeroinen, tosin tuntuu että välillä jo vähän reistaileekin. 😉

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.