Wienin kuvasatoa

Olen tässä illan valinnut ja muokkaillut Wienin kuvia. Kahden ensimmäisen päivän sato pitäisi (huom. pitäisi) olla suunnilleen valmiina… En paljon selittele. Edellisten päivien päiväkirjamerkinnät kertonevat mstä näissä on kyse…  Huomenissa kuvamatka jatkuu. Toivottavasti. Sillä on ollut vähän ”ruuhkaista” tämä muutaman päivän jälkeinen kotiinpaluu… 

Ai niin, ennen kuin alatte katsella noita ottamiani ”still”-kuvia, tässä puhelimen, tai siis Googlen, ihan itsekseen tekemä ”elokuva” matkalla. Heti alkuun on kuva meistä ja tyttären kuudesta mökkivieraasta, jotka tapasimme Helsingin lentokentällä matkan aluksi…  KLIKS (oikean reunimmainen)

Ja tässä sitten satunnaisia otoksia matkan varrelta. 
Klikkaa ensimmäinen kuva isoksi, ja sitten voit liikkua oikean reunan nuolella eteenpäin. .. 

8 kommenttia artikkeliin ”Wienin kuvasatoa”

 1. Kiitos taas päiväkirjasta ja kuvista – ihan kuin olisin itsekin ollut reissun päällä. P käy Wienissä joka vuosi helmi-maaliskuussa, ja oli tarkoitus, että lähdettäisiin koko perheellä pitkäksi viikonlopuksi sinne toukokuussa. Tutussa kaupungissa olisi rento tsekata vain parhaat palat. Olisi vaan tullut niin kalliiksi tuo reissu, että päädyimme toiseen vaihtoehtoon, samalla rahalla viikon reissuun. Ei sekään ole huono vaihtoehto

  Vastaa
  • Wieniin matkustaminen ja siellä oleilu ei ole tosiaankaan ole halvimpia. Ja nythän olet täällä virtuaalimaailmassa jo Wienin reissun tehnytkin. Mukava kun viihdyit.

   Ja varmasti kokonainen viikko perheen kanssa on hyvä vaihtoehto.

   Vastaa
 2. (Luulin kommentoineeni tätä jo, mutta en näemmä ollutkaan.)

  Upeita kuvia! Minä ja kännykkäni emme tuohon pysty. 🙂 Nämä lievittivät jo vähän alituista Wienin-kaipuutani. Vielä 11 päivää…

  Vastaa
  • Kiitos, ja Wienin kuvia olisi vielä vaikka kuinka paljon, mutta on tässä kaikenmoista muuta (kuvatouhuakin) joten enpä ole ehtinyt säätelemämään.

   Uusi vuosi WIenissä on varmasti hieno…

   Vastaa
 3. Se on. Vuosi kun vaihtuu, niin ensin kuunnellan Stephansdomin ison kellon lyönnit, jonka jälkeen ilmoille kajahtaa ämyreistä ympäri keskustaa Tonava kaunoinen, ja ihmiset sitten valssaavat sen tahtiin.

  Vastaa
 4. Olipa ilo lukea Wienin muistojasi ja katsella kauniita kuvia. Monta tuttua paikkaa, tuli ihan ikävä kaupunkia. 🙂 Onneksi pääsen sinne taas kohta helmi-maaliskuun vaihteessa.

  Vastaa
  • Kiitos paljon, Pasi. Wien on kaunis ja komea kaupunki, kuvia olisi vielä lisääkin, ehkä jossain välissä vielä niitä tännekin laittelen.

   Nautihan kun sinne taas pääset. 😉

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.