Mieliala? – arvonnan tulos

Tänään oli vihdoin ”Simultaani”-postauksessa olleen arvonnan aika. Kuvahan oli tämä. Ja kuinka erilaisia tulkintoja siitä tulikaan!!

 

Sini
Ihana fiilis. Kevään odotusta. Sadunomainen tunnelma.

Tiina
Peikkometsään pääsee kevään ensimmäiset auringonsäteet eli jännittävä odotus, koska ihan vielä ei lämpö riitä pikku peikkojen ulos tuloon koloistaan. Sellaiset fiilikset, ihana kuva herätti heti mielikuvitukseni.

Katri
Toivo

Jarin
Mörkömetsässä!

Pake
Toiveikas

Anu
Mystinen

MS
Taianomainen,vähän pelottavakin kuva.
Simultaani tuntui tutulta,on se matkageeni joka aina etsii mahdollisuutta lähteä jonnekin.

Satu
Odotus

Marketta
Mitähän tuolta tulee?

Marketta Sauni
Kaikkien huolien ja murheiden takaakin näkyy aina uutta valoa! Kiitos blokeistasi. Niitä on hauska seurata ja katsella ihania kuvia!

Tuula Toivonen
Nyt riitti! Lähden pois!

Johanna
Pieni sitkeä toivo kuumeisen uupumuksen keskellä.

Hanne
Toivo. Toivo, jonka synnyttää tieto siitä, että jotakin uutta on puhkeamassa.

Anneli
Kylmyys, talvi
Sappi värjää taivaankin

Esteet, oksat
Pitävät valoa vankinaan

Sinisyys, reunalla
Tuo toivon keväästä
ja valon.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kiitos kaikille osallistuneille. Tämä oli mielenkiintoinen juttu itsellekin. Minulle tämä on helmikuun kuva. Tehän tiedätte minun suhtautumiseni helmikuuhun. Niinpä Annelin vastauksen ensimmäiset rivit, Tuulan ja Johannan kommentit kolahtivat kyllä minuun. Ja miksei kaikki odotuskin!

Ja Apsu oli taas kerran arvontamestarina. Videoklipistä selviää voittaja! Onneksi olkoon! Ilmoitatko minulle (reija at satokangas.fi) postiosoitteesi, niin laitan kalenterin tulemaan!

Idea kuvan tulkintaan lähti siitä kun yhdessä viikkohaaste-projekteissa on kuluneella viikolla ollut aiheena juuri tuo ”mieliala”. En osallistunut sinne tällä kuvalla, vaan maanantaina kävin hautausmaalla ja koetin sieltä hakea ”mieliala”-kuvaa. Kävin taas ”Muualle haudattujen” -lehdossa viemässä kynttilän ystävälle, ja sieltä sitten jäi kameralle tällainen…

Viikonloppuna olen laittanut niin paljon ruokaa ja kuvakansioihin tullut satoja, satoja kuvia lisää, että ehkä palannen niihin … Mutta nyt: sinnitelkäämme helmikuun toinen viikko. Jos menee yhtä helposti kuin ensimmäinen, niin ei hätää! 😀 Kaikkea hyvää, ihmiset!

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.