Eteenpäin on yritettävä

Tuonne menen ensi viikolla kuvauskeikalle. Kävin tänään kukkakauppa Kanervassa sopimassa kuvauksesta. Ja Vänmannissa (teatteriravintola) kävin myös; sielläkin sopimassa kuvauksesta ensi viikolle.

Samaisella rundilla kiertelin kaupunkia ristiin rastiin koettaen saada kaunista, komeaa kevättalven kuvaa Oulun eri silloista, mutta olipa niin kova valo, ettei oikein simahtanut. Tulipahan liikuttua. Ihana kevätpäivä oli jo.

Liikentoimintasuunnitelmastani uhkaa tulla oman (menneen) uran selvitys. Luonnostelussa SWOT-analyysille on varattu ”perinteinen”, yksi vaakasuuntainen aanelonen, mutta minulla alkaa olla vahvuuksia, heikkouksia ja mahdollisuuksia kirjattuna jo niin paljon, ettei aakolmonenkaan fonttikoolla 10 tule riittämään. Ja uhkia en siis ole vielä edes aloittanut kirjaamaan! Ehkä ensimmäinen uhka voisi olla monisanaisuuteni… ?

Toiminimelle on tullut (vasta) muutamia, kylläkin mitä mainioimpia, ehdotuksia kommentteihin ja minulle suoraan sähköpostilla, mutta kyllä toivoisin vielä monia, monia lisää. Kaikkien ehdotuksensa jättäneiden kesken on arvontakin. Ja palkintona on joko pullollinen skumppaa tai kymmnen taitekorttia (ks. täältä), joihin otan kuvan (tai käytetään jotain valmista jos joku aiemmista kuvistani miellyttää) ja teen tekstit toiveiden mukaisesti.  Pääsiäis- tai äitienpäiväkortit tai -kuohuva voittona? Eihän olisi huono?

Täällä nimiasiaa enemmän ja artikkelin kommenteissa on jo ensimmäiset ehdotuksetkin…

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.