_mg_1469Maailma palaa, maailma on kaunis.

Epätodellinen aamu.

Onko tänään yksi niistä päivämääristä ja vuosiluvuista, joita tulevaisuudessa opetetaan historian tunneilla (sikäli kun Suomen kouluissa enää tulevaisuudessa historiaa entisenkään vertaa opetetaan)? Onko kyse maailmanhistorian murroskohdasta? Vai onko tämä sittenkin seuraus murroksesta? 11.9. muutti maailmaa, mutta muuttaako 9.11. Tai taitaa olla niin, että se on jo muuttunut, koska tällaista pääsi tapahtumaan.

Olisi kannattanut kuudelta herättyä lähteä ulos. Nähdä, että maailma on edelleen huikean kaunis.

taivas-2

Mutta vain portailta, portinpielestä, kävin kuvailemassa, kun taivas oli tulessa! Kylmäsi kuitenkin niin paljon, että palasin näytön ääreen muokkaamaan kuvat asiakkaalle, samalla surffaamaan televisiokanavien ja lehtien sivustoilla. Miettien maailmanhistoriaa,  – ja maailman kauneutta.

Vasta iltapäivällä sitten hyytävään pakkastuuleen lenkille, josta oli hyvä palata leivinuunin lämpöön, jonne Apsukin taas tuli iloksemme. Pieni maailmani radallaan.

[Ai niin, ihan ehdottomasti kannattaa klikata kuvat isommiksi.]


Jokainen kommentti on ilo!

You might also enjoy:

Discover more from Tuulestatemmattua

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading