Duunari-opiskelijan kotiinpaluu

Kotiin palattua mietin tovin, miten on niin paljon postia, laskuja, kasteltavia kukkia, purettavia laukkuja… Olenhan ollut vain viikonlopun Torniossa, kouluviikonloppu takana. Mutta niinhän se olikin, että matkaan lähdinkin jo viikko sitten. Mökkiviikko oli alla, ja sitten lähiopetusjaksolle Tornioon. Ihan duunarimeiningiksihän se siellä meni.

2016-10-30

Tein kollaasin kolmesta kuvasta (kuvat Elisa Vääräniemi)jotka kuvausparini otti. Paljon reippaampi raksaminäni oli studiossa kuin todellisuudessa 30 vuotta sitten. Kuten eilen jo kerroin, minulla ei ollut mitään rekvisiittaa/kamppeita kuvauksia varten, joten kehittelimme yhdessä tällaisen lookin. Haalari ja vallan erinomainen remppaduunarin tukkapanta löytyivät koulun hyvin vaatimattomasta ”puvustosta” ja sitten kävin ruokiksella Ica Maxista ostamassa, paitsi aamiais- ja evästarpeet, myös vasaran ja työhanskat. Ei ollut ollenkaan vaikeaa olla mallina. Rooli tuntui hyvin omalta. Paitsi raksavuonna myös kolmena Hailuodon kaivauskesänä pukeuduin haalariin, joten minulle mitä ominaisin kampe. 😀

Ja niin taisi minun mallinikin tuntea itsensä luontevaksi asussaan. Ainakin minusta hän soveltui siihen mitä parhaiten. Ottamani kuvasarja on täällä. Olisin halunnut taustaksi kesäisen järvenselän ja koivunoksia etualalle, tuo ”betoniseinä” tausta ei oikein sovi herkän E:n taustaksi. Pieni sumuisuuskin, tai ”kesäillan utuisuus”, olisi ehkä ollut hyväksi, jos sellaisen olisin osannut valaista ja tehdä.

Eilen ja tänään tuli kyllä paljon uutta tietoa ihon muokkauksesta kuviin, joten oikein odotan, että huomenissa on aikaa kokeilla saatua oppia. Juuri nyt (taas) tuntuu hyvälle, että huomenna ei ole mentävä kampukselle, eikä opettamaan, vaan voin jatkaa yksikseen opiskelujani kotosalla.

Tänään kotiin tultua oli  – kuten jo tavaksi on tullut – ruoka valmiina. Myös flunssainen pikkuperhe oli ruokapöydän ääressä kun minäkin kotiin ehdin.  Pehtoori oli taas leiponut!

cupcake

Cupcake-kuorrute kevennetty versio, ei siis voita ja tomusokeria ja keltuaisia, vaan mascarponea ja tomusokeria. Hyvää oli, oikein hyvää.2 kommenttia artikkeliin ”Duunari-opiskelijan kotiinpaluu”

  1. Hienot kuvat sinusta raksakamppeissa. Ja tuo kasvokuva Elisasta, jossa hän pitää hatusta kiinni on erityisen puhutteleva ja hieno kuva. Onnistuit kuvaamaan katseen voiman. Sun kuvissa on enemmän valoa kuin aiemmin. Nih!

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.