Teknisiä ongelmia

Tietokoneeni on hajoamassa. Tai se on ollut jo kauan hyvin epävakaa. Se ei ole kuin neljä vuotta vanha, mutta käyttötunteja on ihan hirmuisesti. Ja se, mikä on aiheuttanut ongelmia, pätkimistä, hitautta, jämähtämistä, väärinymmärryksiä, jumittamista, ja kaikinpuolista epämukavaa, lienee se, että koneella on ihan liikaa kaikenmoista. Huolimatta siitä, että säilytän kuvat ulkoisilla kovalevyillä.

Sellaisina päivinä kuin tänään, kun oli tehtävä nettisaitteja ja jopa lehti-ilmoitusta, mikä tarkoittaa, että oli oltava lukuisia ohjelmia auki, ei vaan pelitä, ei vörki. Ja se ärsyttää ja hermostuttaa suuresti. Ja samalla hiertää kalvava huoli, että eihän vain joudu jotain hävöksiin.

Olisin periaatteessa valmis hankkimaan uuden koneen, mutta .se mikä arveluttaa ja saa lykkäämään juttua aina vain edemmäs – siihen pisteeseen, että on liian myöhäistä – on se ahdistus, jonka tuntee jo etukäteen kaikkien ohjelmien ja yhteyksien uudelleen asentamisesta. Ja tästähän on ollut puhetta useastikin: minulle tietskari on ´he´, not ´she´mikä vaikeuttaa sopeutumista. Maskuliini merkitsee jääräpäisyyttä, putkiaivoisuutta, mikä vaikeuttaa toiminnan sujuvaa  Ja  huolimatta siitä, että kahden hengen kommuunissamme on insinööri, niin humanisti nämä datailuhommat on aina perinteisesti tehnyt. Enkä nyt haluaisi.

Ja onnistuihan se tämäkin postaus vielä tällä temppuilevalle koneella… 😉

sitrus

~~~~~~~~~~~~~~~~

Viikon kuvaushaaste olkoon ´juoma´. Ruokaahan on jo kuvattukin, ja nyt kun vappu on jo lähellä ja kun minä olen kovasti viimeisen viikon aikana kuvannut juomia, ja teema on loppuviikosta enemmän kuin ajankohtainen, niin kuvataanpa tällä viikolla juomia.

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.