Perjantai kuplien

GC-lippu

Tämä on ollut hieno päivä. En yritäkään kertoa Grande Champangne -tapahtumasta, jätän sen seuraaviin päiviin, sulattelen ja jäsentelen sitä ennen. Oli kyllä makumuistoihin jäävä sessio, ja tyär mukana. Olispa ollut Juniorikin tänään.

Samppanjaperjantaiaamuna tyär livahti töihin ennen seitsemää, me onnistuimme vielä torkkumaan kuin parhaatkin lomalaiset.

Aamiaiselle tepastelimme Hakaniemen halliin, ei näkynyt Tarja Halosta, jolla on kuulemma myös tapana tuolla piipahdella kahvilla. Jatkoimme keskustaan, Stockalle menimme ja hajaannuimme tahoillemme. Etsin itselleni uusia vaatteita: kevättakki, trenssi, olisi toiveissa löytää. Pari mahdollista löysin, jätän päätöksen huomiseen, jolloin on Stockan kanta-asiakkailla 15 %:n alennuspäivä. Säästöllä saattoi tänään nauttia samppanjaa.

DSC_0141

Lunch break meillä Pehtoorin kanssa oli Stockan yläkerrassa: siellä on erinomainen Toast Skagen. Sitten Herkkuun. Oli vain todettava, että oikeastaan onneksi Oulussa ei ole sellaista: olisin konkurssissa ja olisin huomattavasti nykyistä tukevampi. Mutta tänään ostimme surutta Vetehisenkujan nyyttäreille parsaa, tuoremakkaroita, graavilohta, prosciuttoa ja jälkkäriksi macaronseja. Käytyämme viemässä ruokaostokset Vetesihenkujalle ja vaihtamassa vähän siistimpää ylle, palasimme hitonmoisessa räntäsateessa takaisin keskustaan ja suoraan Vanhalle. Tytär tuli suoraan töistä ja ….

Klo 15 alkoi Essi Avellanin ”Master Class”. Tunnin luento, jossa maistelimme viisi huippusamppanjaa (5 x 4 cl): mm. maailman parhaaksi valittu  Louis Roederer Cristal Rosé 2004 – ja olihan se jotain huikeaa. Että sellaisella luennolla 😀 Mutta palaanpa samppanjoihin ja koko tilaisuuteen tässä joku päivä …

Huomenna on vielä juhlapäivä.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Perjantai kuplien”

  1. Täydellinen esimerkki naisen logiikasta: saatan ostaa huomenna takin, josta saan 15 % alennusta jos ostan sen, mutta käytännössä olen jo säästänyt ne rahat, joten voin hyvillä mielin ostaa säästöillä samppanjaa 🙂

    Vastaa
  2. Hienoa, Katri H.!! Juuri noin! Ei mieheni eikä tyttäreni ymmärrä tätä logiikkaa, mutta ymmärsivät että samppanjan nauttiminen yhdessä on hyväksi.

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.