Perhepäivällisellä ja muuta mukavaa

DSC_0154Aurinkoa, sadetta, kävelyä, shoppailua. Leppoisaakin leppoisampi lauantai.

Samppanjan jälkeen nukutti ihan poikkeuksellisen hyvin, vain mökillä nukutaan yhdeksään. Ja tyttären luona.

Hyvillä mielin lähdimme kaupungille. Jätin – sittenkin – Canonin kämpille ja tyydyin kuvailemaan kännykällä. Oli taivaankannessa kaikenmoista kiinnostavaa.

DSC_0151

Helsinki on hyvä citybreak-kaupunki. Vielä kun olisi voinut istua jossain katukahvilassa katsellen ohilipuvaa liikennettä ja jalankulkijoita. No, ei tarjennut. Tämä mikään Etelä-Eurooppa ole, mutta turisteiltiin silti.

Takki tuli ostettua ja monta kesäpuseroa, Jep, jep, Kapteenskassa tuli taas käytyä. Siellä on mun garderobiin hyvin sujahtavia vaatteita.

Iltapäivällä tepastelimme Vetehisenkujalle huilimaan toviksi, ja sitten takaisin Cityyn.

Juniori ja kaverinsa olivat vuorostaan kokeneet Grande Champagnen ja meillä oli tapaaminen Boulevard Socialissa. Me kaikki olemme käyneet siellä ennenkin; siis positiivisia ennakko-odotuksia oli. Emmekä pettyneet.

DSC_0163

Söimme monia ruokalajeja kuudestaan, nautimme Chateau Musaria, merkillistä että samppanjakiintiö oli kaikilla jo täynnä. Kahdeksan jälkeen vielä aikaa ennen kuin Juniorilla & kumppaneilla oli lähtö Ouluun.

Siispä Torniin ”yömyssylle”. Olipa Helsinki kaunis. Ja taas kirosin, että Canon on Vetehisenkujan eteisessä. Siispä Sony testiin….

_20160423_204321

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin,…

huomenna raporttia Grande Champagnesta. Au revoir. …

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.