Kotimetsässä

Tänään olin hyvin hyvillä mielin kun ei ollut duuniin riennettävä heti aamusta. City-breakin ja tyttären luona olon jälkeen tuntui, että oli palattu pidemmältäkin matkalta, ja matka- ja muuta väsymystä tuntui.

Repaleisena yönä liikuin syvissä vesissä unissa, ahdistavalle tuntui vielä aamuseitsemältä, mutta Haltia ja Meindliä ylle ja jalkaan ja kotimetsään, ”omalle” rannalle tapastelemaan raikkaaseen tuuleen, jossaa puolelta päivin oli jo myrskyn tuntua. Pitkä aamulenkki häivytti painajaiset ja uupuneen olon.

Meri on rannasta jo sula, mutta eilen koneestakin näkyi, että ulapalla on vielä jääkansi. Niinpä ilma on kovin vilpoinen vielä, näin tuulisella säällä varsinkin.

Kovasti haluaisin jonnekin luontoretkelle, – jo kotirannassa oli mukavaa tarkkailla vaikka vain lokkeja.

Puolelta päivin pidettiin Puistolan Delissä tohtoriopiskelijani kanssa palaveria, vähitellen valmistautumista väitökseen ja karonkkaan, käytännön asioiden neuvomista, järjestämistä ja sopimista,  ja yritinpä lieventää väittelijän turhaa jännitystä. On niin mukava kun ollaan tässä vaiheessa.

Illansuussa piti olla kokouskin, mutta miten mukavaa, kun se peruttiin. Kotoilu maistuu nyt oikein hyvin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tämän viikon kuvahaaste on ”Urban landscapes” eli nyt kaikki, myös uudet ovat erinomaisen tervetulleita, kuvailemaan kaupunkimaisemia.

Tässä yksi muokkaamaton kännyräpsy lauantai-illan Bulevardilta. Klikkaa isommaksi, pliis.

DSC_0174

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.