Ajatuksia menneessä, tulevassa

Maantie vaatii kulkemaan, … tai vaikka lentäen olisi päästävä liikkeelle. Matkakuume on niin kova, että ihan vähältä piti, että lähdin Stockalle Hulluille päiville jonottamaan lentolippuja Roomaan. Tai Amsterdamiin. En lähtenyt.

Lähdin kävelemään hautausmaalle, käymään kaupassa ja päätin tänäänkin tehdä italialaista ruokaa. Aapeli vanhempineen tuli syömään, joten oli hyvä syy kokkailla monta tuntia. Matkakuumeen lieventämiseksi ja nostamiseksi (?) olen myös katsellut vanhoja reissukuvia. Omia, aika mittavia matkasivustojani. Samalla vähän harkinnut, että ne tuolta poistaisin. Ehkä.

Samalla myös mietin, että olisi aika ryhtyä kokoamaan hautausmaakirjaani. Mutta pian ajatukset taas matkoissa… lähdössä, lähdöissä.

Sitten oli muutaman klikkauksen päässä, että varasin matkan Islantiin. Se on yksi niistä harvoista Euroopan maista, joissa en ole käynyt. Maan ruokakulttuuri (hainevät?) tai historia (viikingit?) eivät ehkä ole se, joka eniten kiinnostaisi, vaan luonto. Arvelen, että siellä olisi paljon kuvattavaa.

Ja edelleen se matka Japaniin syksyllä on ykköstoiveeni, – matkojen suhteen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tulevalla viikolla kuvaushaaste on helpompi, tai ainakin selkeämpi, kuin menneellä viikolla: uusi kuvahaaste on ´metalli´.

4 kommenttia artikkeliin ”Ajatuksia menneessä, tulevassa”

 1. Mikset lähde matkoille? Vapuksi Islantiin ja kesäksi on kummipojan 50-kymppisille, Rooman yhdeksäs matka jo varattu. Krakovan joulutorit ovat suunnitelmissa. Meillä joutilailla kun on vain aikaa. Olemme aikamiljonääriä!

  Vastaa
 2. Marja, reissukalenterisi kuulostaa erinomaiselle. Islanti, Rooma ja Krakovan joulutorit! Kyllä noihin kaikki minäkin vielä lähden. Ja Japaniin. 🙂

  On tosiaan hassua, että nyt ”freenä” on tullut reissattua vähemmän kuin duunissa ollessa. Mutta kyllä tästä vielä reissuun lähdetään.

  Vastaa
 3. Hei Reija!
  Löysin sivustosi yli kaksi vuotta sitten, etsiessäni Dubain lomakohteista tietoa. Matkakertomuksesi ovat mielenkiintoista ja mukavaa luettavaa kuvien kera.
  Heti jäin ”koukkuun” blogiisi. Seuraan monta kertaa viikossa sivuja ja ilahdun erityisesti Aapelin kuvista ja kasvun seuraamisesta. KIITOS jatkoa odotellessa…..terveisin Hämeenlinnasta.

  Vastaa
 4. Kiitos sinulle, Riitta! Kiitos paljon!

  Aina on ihana kuulla, lukea, että joku näitä juttujani lukee, seuraa. Matkoistamme vinkkejä saaneille erityinen kiitos.

  Ja Aapeli. Aapeli on tulossa mummin luo potrettikuvausharjoituksiin, joten eiköhän taas lisäkuvia ole tulossa!! 🙂

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.