Juhlista mökkilomalle

Eihän nukkuminen taas viime aikoina ole ollut minun vahvimpia puoliani. Sen verran ylikierroksilla olen käynyt kaiken kanssa, että uni on ollut toissijaista. Hyvin kuvaavaa, että viime yönä näin niissä unipätkissä tekeväni kakkuja Juniorin valmistujaisiin, huoh! Poika on eilen saanut tietää, että hänellä on opiskelupaikka ja minä pöhkö jo uneksin valmistujaissafkojen tekemisistä! Ei silti: Pehtoori oli nähnyt unia, joissa teki pojalle kirjoituspöytää ja työhuonetta. Kukin vahvuuksiensa mukaan, vaikka unissa. 😉

Siispä kovin (liian) aikaisin olin hereillä. Kahdeksan jälkeen torin mansikkapöytien kautta pyöräilin Caritakseen äidin luona piipahtamaan, todellakin lennossa käväisin ja sitten takaisin kotiin. Pakkauksen viimeistelyä, vaateshowia, kontribuutioni juhlapöytään mukaan ja sitten Jääliin.

Eipä ole miehen suvussa neljä miessukupolvea suoraan alenevasti ennen ollut samassa kuvassa: Appi 90 v., Pehtoori kohta 58 v. , Juniori 24 v. ja Tahvo 2kk.

Mökille lähtö ja tulo

Suvun nuorimmat pikkuserkukset (2kk ja 2 v.) tapasivat toisensa ja muutoinkin mukavat pienet juhlat.

Me Pehtoorin kanssa kävimme peräkamarissa vaihtamassa juhlakamppeet farkkuihin ja verkkareihin ja poistuimme ensimmäisinä: lähdimme juhlista suoraan kohti mökkiä.

Ja nyt: Hangasojalla ollaan!

Mökille lähtö ja tulo-2

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.