Pitkä perjantai

Suoraan töistä Suureen Suunnittelupalaveriin. Enpä olisi uskonut, että siitä tulee niin tuloksellista kuin tuli. Kuusi tuntia suunnittelimme tulevaa paistinkääntäjien kapitulia. Välillä söimme mitä mainioimmat blinit. Ja taas jatkettiin. Brainstrom, aika lähellä sitä.

Ennen palaveria yhdeksän tunnin duunipäivä,

joten nyt …

levolle lasken…

Kuvat:

kokoukseen mennessä…

Nallikari

Nallikari-3

Ja kokouksesta tullessa…

Nallikari-5

Nallikari-4

Huomiseen…

2 kommenttia artikkeliin ”Pitkä perjantai”

  1. Tuttu majakka bongattu! 😀 Hmm, juuri oikea suunta ja rajaus. Sitten kun sinulla on enemmän aikaa, niin majakkaa kannattaisi kokeilla kuvata pimeässä tuosta suunnasta jalustalta, pienellä aukolla ja tooosi pitkällä valotuksella. Noista tornin lampuista tulisi varmaan hienot tähdet.

    Vastaa
  2. Pasi, juuri noin haluaisinkin joskus kokeilla. Koskaan ei tule oltua tuolla iltakymmeneltä jalustan ja ”oikean” kameran kanssa. Nuo eiliset räpsyt on otettu kyydille mennessä, lennosta, pikkukameralla, ja todellakin ilman mitään tukea.

    En vaan saa lähdetyksi iltasella, alkuyöstä kameran kanssa minnekään. Haluaisin kyllä … ehkä tulevina vuosina. 😉

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.