Leppoisa lauantai

Ihan kummallinen tammikuun lauantai.

Liian aikaisin ylös. Mutta sitten ei tarvinnutkaan mennä asioille, ei kauppaan, ei äidin luo. Vettä satoi sen verran reilusti, että se oli hyvä peruste olla lähtemättä lenkille. Eilen sain ensi viikon luennon tehdyksi, joten ei ihan akuutteja työhommiakaan. Mitä ihmettä minä teen tänä lauantaina?

No en oikeastaan juuri mitään.

Lähdin sitten kuitenkin käymään marketissa. Halpis-tulppaaneja ostin.

leppoisa lauantai

Ja yksi on ”erilainen nuori”. Varhaiskypsä?

leppoisa lauantai-2

Pitkän tovin olen kutonut takkatulen ääressä.

leppoisa lauantai-3

leppoisa lauantai-4

Minulla on usein tapana perjantaisin lopettaa sähköpostit ”leppoisaa viikonloppua” -toivotuksin. Joskus on käynyt mielessä, että onnistuisinpa itsekin sellaisen viettämään. Ilman velvotteita, ilman ”lenkillä-on-käytävä”, ”kotityöt-on-tehtävä”, ”rästityöt-hoideltava”, ”asioilla-on-käytävä” -takaraivossa tuntuvia suorittamisen velvotteita. Tänään olen viettänyt leppoisan lauantain, – huolimatta siitä, että noita velvotteitakin on tullut hoidelluksi. Mutta ihan vahingossa, ohimennen. Alan oppia. 😉

Palaan takkatulen ääreen.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Leppoisa lauantai”

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.