Huomiseksi on kaksi mittavaa power point -settiä valmiina. Huoh! Nyt on vähän puhti pois, – tänäänkin kun olen puhunut ja tekstiä tuottanut ihan aamuvarhaisesta. Kellon ympärys on hyvästikin kiertynyt noiden juttujen aikana.

Eikä tuosta duunaamisesta nyt juuri ole tänne kommentoitavaa. Sitä paitsi nyt ajatukset ovat olleet jo viikonlopussa, joka ollaan kotosalla ja jolloin haluaisin kuitenkin ulkoilla – ja kuvailla. Haastaa taas itseni, tai oikeastaan saada teidät haastamaan minut. Eli olisi aika tämän syksyn fotomaratonille.

Aiempia fotomaraton seikkailuja ja kokemuksia ja kuvia on tuolla linkin takana:

https://www.satokangas.fi/blogi/2013/09/fotomaraton-2013-my-way/

Voinet sieltä lukea lähemmin jollet tiedä/muista, mistä on kyse.

Siis toivoisin, että mahdollisimman moni teistä esittäisi aiheen, asian, jutun, teeman, joka minun tulisi kameralla tallentaa: yksi tai kaksi sanaa. Kirjoita se/ne kommentteihin ennen lauantaiaamua. Jos aiheita tulee niin paljon (kuten suotavaa olisi), että en ehdi niitä kuusituntisen aikana kuvata, niin käytän ne joku toinen kerta. Tarkoitus on käyttää kuvaamiseen joko lauantaina tai sunnuntaina kuusi tuntia aikavälillä klo 9 – 15. Ja tänä vuonna aion ottaa myös sisäkuvia, jotka edellisillä maratoneilla ovat jäänet minulta ihan katveeseen. 

Ajattelin vaan, että olisi hyvä saada vaan haastetta ja tuulettumista kuvailuun. Kun nykyisin tulee otettua tällaisia räpsyjä,  – – niin on jo korkea aika tehdä asiantilan parantamiseksi ja vireystilan herkistämiseksi jotain. 🙂

11-3

 

Osaatko arvata mistä tuo kuva on?

 

 

12 Comments

  1. Jollain reissulla törmäsin sattumalta paikalliseen fotomaratoniin, jossa yhtenä aiheena oli ”Take it to the Grave”. Mitä enemmän teemaa ajatteli, sitä monitahoisemmaksi (ja haasteellisemmaksi) se muuttui… Olisiko siitä sinulle aiheeksi? 🙂

  2. Mahtaisiko aiheeksi sopia käsite kohtuus? Tänä aikana sitä voisi mielestäni miettiä enemmänkin.

  3. Kovin ovat käsitteellisiä ja ajattelua vaativia aiheita! Siksi ehdotan vastapainoksi oikein konkreettista aihetta, ja se on hevonen, eläinkunnan kuvauksellisin otus.

    Muistan nimittäin, että mainitsit jossain pelkääväsi niin hevosia kuin lehmiäkin, joten tässä voisi kokeilla miten saada kelpo kuva jostain pelottavasta.

  4. Katri H., kuvaamisen harrastajana oivalsit välittömästi että nuo aiemmat todella ovat vallan käsitteellisiä aiheita. Ja sitten vastapainoksi jotain konkreettista, ja ehdin jo ajatella, että yesh, hyvä sellainen on nyt tarpeeseen. Ja mitä ehdotatkaan! Hevonen! [hyvähän sinun on sellaista ehdottaa :)]

    Voinko paeta aihetta vetoamalla pahaan allergiaani!

    Ei, en aio luovuttaa. Pelonhan voittaa kohtaamalla sen? Eikös se niin mene?

    Kiitos sinullekin, tässä on tuplahaaste minulle.

  5. Hyvä Reija, on mieltä piristävää vetää aina väliin pikku fotomaratonit. Ehdotanpa vähän muista ehdotuksista eroavaa aihetta joka on Internet. 🙂 Jään mielenkiinnolla odottamaan kuviasi.

  6. Kiitos Pasi, ei tämä nyt ainakaan yhtään helpottanut … 😉

    Taitaa maraton jäädä huomiselle. Sateista on täällä ja kovasti kaikkia toimitettavia ja kirjoitettavia asioita tälle päivälle. Mutta huomenna kohti yksinäistä maratonia.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: