Juhlaviikonlopun matkalaukullinen?

Silkkiä, samettia, käätyä, korua, ketjua, kenkiä ja kameravermeitä.

Pakkaamassa-5

Pakkaamassa. Pakkaaminen sujuu, kunhan ensin on saanut päätettyä, mitä laittaa päälleen?

Pakkaamassa-3

Huomenna illalla on Diner Amical – vapaamuotoinen illanvietto, jonka pukukoodi kuuluu ”smart casual”, jota minä en näinä viitenä paistinkääntäjävuotenani ole koskaan ihan oppinut hallitsemaan.

Mikä ehkä johtuu siitä, että olen nähnyt siitä sata erilaista sovellusta: minimekosta ja spaghettiolkaimista pitkätköihin pukuihin ja kaikkea siltä väliltä.

Miehille se(kin) on helppo: pikkutakki ja solmio. That´s it. Noh, minulla on huomenna vähän sellainen sovellus. Pitkä uusi Andiatan bleiseri ja mustat housut.

Pakkaamassa-6

Sitten lauantain lounas? Jos on kesäinen keli, niin luottosilkkijakkuni ja kesähousut, mutta entä jos on kylmä? Sovitin suunnilleen kaikki mahdolliset kamppeeni, ja? – Se luottojakku ja kesähousut!

Pakkaamassa-4

Lauantai-illan Grand Dîner? –  Viisi vuotta sitten teetättämäni koboltinsininen, sillkinen iltapuku on kelpo vaate edelleen, pienen fiksauksen jälkeen siinä on vähän uutta ”twistiä” ja mahtuu päälle ja nyt kun on hyvä rusketus, niin en valita. Mutta entäs  millainen huivi sen kanssa? Vai laittaisinko sittenkin sen Balmuirin mohair-”viltin”?

Mitkä korut? Mikä laukku? Tarvitsenko eri laukun huomiselle ja lauantaille? Tarvitsen tietysti.

Pakkaamassa-7

Kengät? Aina se kaikkein suurin juttu! Korkkarit tietysti – sekä juhlahousut että iltapuku vaativat ne. Mutta kummat? Vanhat, ”karummat”, vai uudet, mokkaiset, vähemmän pehmeät? Kumpiakaan en haluaisi. Meindl (patikkapopot) on minun merkkini 🙂

Pakkaamassa-2

Entäs sitten kun on vähän ”vapaa-aikaakin”. Olisi mukava kävellä Kallaveden rannoilla ja kuvailla, tavata torikahvilassa tuttuja – eihän silkissä lenkkeillä! Mahtuuko lenkkarit tai vaikka edes ballerinat johonkin laukun mutkaan?

Ja kaikki kuvaus- ja tietoliikennevälineistö tietysti!

Pakkaamassa

Viikon Alppi-vaellukselle on helpompi valita kamppeet ja laukut kuin parin päivän Kuopion keikalle!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

No tässäpä tuli sitten jokavuotinen ”muotiblogi”-osuus taas hoidetuksi. Olkaa huoleti, tällainen ei taas vähään aikaan toistu. 🙂

 

4 kommenttia artikkeliin ”Juhlaviikonlopun matkalaukullinen?”

  1. Muotibloggaushan on hurjan kiinnostavaa, anna mennä vaan 😉 Täällä tuuleskelee välillä aika kylmästikin, mutta auringossa on lämmin. Kävelin tänään torin läpi, ja siellä oli aikamoinen määrä kansainvälisiä herkkuja. Ei huono.

    Vastaa
  2. Olet itse jo niin näyttävännäköinen nainen, että onko asulla väliä lol. Valinnanvaikeus, ymmärrän, mutta kun vielä mahtuu päälle! Hauskaa juhlaviikonloppua!

    Vastaa
  3. Sinähän täällä ihan höpöttelet. 😉 Viikonloppu on ainakin tähän asti ollut kovin hauska ja makoisa. KOhta ei mahdu mikään juhlapuku päälle. 😉

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.