Vanhassa vielä vara

Tein (laskiais)pullataikinan (laskiaispullillakin on historiansa, ks. täältä).

Jo vuoden verran rahissut, ”laakerit kolisee” -efektin omaava, vähän ontuen käyvä, yli 20 vuotta vanha, Kenwood-yleiskone on antanut merkkejä uupumisesta, antanut merkkejä, jotka kertovat elinkaarensa lopun olevan jo lähellä. Eikä tällä minun havainnoillani ole mitään tekemistä sen kanssa, että olen viime aikoina yhdessä jos toisessa yhteydessä nähnyt tällaisia kauniita uudenlaisia Kenwoodeja, saatikka Kitchen Aid -vempaimia.

Kenwood

 

Jahka vanha Kenwuni simahtaa, niin kyllä minä taidan tietää, millaisen tilalle hankin.

Kitchen aid

Vanhasta simahtaneesta voi kyllä olla iloakin. Niinkuin nyt noista toissa viikonlopun tulppaaneista. Eivätkös ole kuihtuneet arvokkaasti! Ja ihan sävysävyyn liinan kanssa. Tuoreina eivät olleet oikein noin ”sävytettyjä”.

tulppaanit

tulppaanit-2

 Kuluneen viikonlopun tulppanit pistin kynttilälyhtyyn. Ovathan aika ihania nuokin.

(klikkaamalla kaikki kuvat suurenevat)

tulppaanit-4

 

Toisaalta pullean pehmeiltä näyttivät nyt iltavalossa.

tulppaanit-2-2

tulppaanit-5

tulppaanit-3-2

 tulppaanit-2-3

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.