Taas kerran sijaistoimintoja

Tiedättekös, tällaisina päivinä kun töissä moneen kertaa mielessään tuskailee opiskelijoiden saamattomuuden, selkeän laiskuuden, [turhan] työmäärästä natisemisen, hutiloinnin, kuuntelemattomuuden, kiinnostumattomuuden, intohimottumuuden, viimehetkeilemyyden, määräajoista piittaamattomuuksien kanssa ja samanaikaisesti miettii, onko itse tullut tiukemmaksi, rutisevammaksi, niuhottavammaksi, vaikkei ääneen marmatakkaan, kannattaisi olla vähän reippaampi omien hommiensa kanssa.

Olen nyt kaksi tuntia ollut aikeissa (ja melkein olisi pakko) valmistella ylihuomista pientä opetussessiota, ja mitä olen tehnyt: muokkaillut kuvia. Kellokuvia, kukkakuvia, lentäviä mattoja, kaikenmoista kivaa. Toissa syksyn Lontoon reissun kuvia Tower Bridgen läheltä…

Ensin muokattu, ja alla se kuva josta lähdin ”tehoste”kuvia tekemään. (Klikkaamalla suurenevat, ja pääset suoraan kuvasta toiseen.)

Photarikokeiluja 1

Photarikokeiluja 7

Photarikokeiluja 2

Photarikokeiluja 6
Photarikokeiluja 4

Photarikokeiluja 8

Photarikokeiluja 3

Photarikokeiluja9

Photarikokeiluja10 b

Photarikokeiluja10

Photarikokeiluja10 a

Näitä värkättyäni alankin muistaa, että olihan niitä sentään ahkeria, aikaansaapia, ajatteliviakin opiskelijoita vaikka kuinka paljon liikkeellä ja seminaarissa. Innokkaita ja valmiita tekemään kovastikin töitä, jotta hyviä tutkielmia ja muita harkkoja aikaansaataisiin.

Pitäisiköhän minunkin siis ryhdistäytyä, ja se pikku esitelmä nyt sitten koota. 🙂

2 kommenttia artikkeliin ”Taas kerran sijaistoimintoja”

  1. Katsos kun on olevinaan aikaa kokeilla; ohjelmahan nämä ja kymmenet muutkin muokkaukset tekee. Mukava niitä on kokeilla, opetella ja säädellä. 🙂

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.