Kuusijuhla – moneskohan?

15_2012

Opiskelijoiden pikkujoulut tänään.  Tai siis kuusijuhla. Piipahdinpas (= olin yli kolme tuntia) siellä. Järjestysvastuu on aina kolmannella vuosikurssilla, ja voisin väittää kokeneeni näitä historian opiskelijoiden järjestämiä ohjelmallisia iltamia eräänkin… Ja kyllä tänään oli hyvä ohjelma. Ehdottomasti.

Ja vaikka meillä on ”virallinen” palautepäivä, niin kyllähän se palaute opetuksesta tulee rehellisimpänä näissä vapaa-ajan sessioissa, olkoonkin että ehkä glögin ja oluen rohkaisemana ja innoittamana, mutta aina kaikkein aidoimmillaan… Niin että ei ihan työvelvollisuus ole käydä noissa opiskelijapilheissä, mutta melkein. Ei meitä tänään ollut henkilökunnasta kuin kaksi; me kyllä sitten saimme kiitoksiakin  paikallaolosta. 😉

Ja ”omiani” oli.  Niiden kanssa aina mukava.

Taas opin paljon uutta.

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.