Niin se aika rientää …

Ajatella että siitä on jo 30 vuotta. Kolmekymmentä!

http://youtu.be/3IA8MBbSgc4

27_8_1983 c

27_8_1983 a

Täälläkin yksi muisto ja kuva tuosta päivästä.

27_8_1983

Kenties kerran vihille käydä saamme, kenties kerran olet rinnallain. 

27_8_1983 b

Että onko juhlittu? No tietysti. Senhän me osaamme.

Heti töistä tullessa nautimme lasilliset samppanjaa ja sitten pehtoori hiillosti siikaa, ja nyt on minun vuoroni lähteä keittiöön: pullataikinapohjaan tehty mustikkapiirakka on 30-vuotishääpäivämenun jälkiruoka. Kuumana, kylmän maidon kera.

Elämä on. 😉 

11 kommenttia artikkeliin ”Niin se aika rientää …”

 1. Lämpimät onnittelut ja paljon onnea tuleville yhteisille vuosille. Minua kiinnostaa, että oliko 30 vuotta sitten yhtä lämmin päivä kuin tänään? Millä nimellä muuten kutsutaan 30 vuoden rajapyykkiä?

  Vastaa
 2. Raila, jo vain mustikkapiirakka maistui. 😉

  Kiitokset, Laura. Olemmekin juuri tehneet aiesopimuksen, että 30 seuraavaa vuottakin mennään kimpassa samppanjan ja mustikkapiirakan voimin. 😀

  30 vuotta sitten ei ollut ihan niin lämmin kuin tänään, mutta melkein. Ja paistoi, aina siihen asti kun hääjuhla kesti (muistaakseni klo 17 lähdimme Turkansaaresta). Illalla jo satoi, mutta senhän sanotaankin tuovan onnea. Sadekuurojen häissä.

  Helmihääpäivähän se tämä on. Pehtoori tiesi, minä en. Hän kun se on meistä se romanttisempi. 😉

  Vastaa
 3. Onnittelut hienon välietapin saavuttamisesta! 🙂 Häävalssin tunnistin kuvatekstin perusteella katsomatta videota, mutta kukas tuo sen soittanut haitaristi on?

  Vastaa
 4. Onnittelut hienosta saavutuksesta! Näen 30 vuoden takaisessa Reijassa paljon samaa kuin tyttäressänne 🙂

  Vastaa
 5. Pasi, luonnollisesti meillä oli oltava häävalssi elokuvasta ”Täällä Pohjantähden alla” – varsinkin kun vihkiminen ja hääjuhlakin oli museossa (Turkansaari). Hanuristi on Elias Kivilahti, joka 80-luvulla esiintyi Oulussa hyvinkin paljon. Ja soitti hitaan valssin vielä tavattoman hitaasti. Mutta kyllä me selvisimme …;)

  Vastaa
 6. Kiitokset, Katri, onnitteluista. Etkä todellakaan ole ensimmäinen ja ainoa joka meidän yhdennäköisyytemme noin toteaa. Ja nimenomaan juuri tuossa iässä.

  Vastaa
 7. Itse asiassa hanuristin nimi kuulostaa etäisesti tutulta, vaikka ihan kaikkia hanuristeja en tunnekaan. Tunnustan, minulla on pimeä hanuristimenneisyys…

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.