Maanantai matkan jälkeen

Elokuun lämmin ja aurinkoinen päivä tuli vietettyä sisällä Lasaretissa tiedekunnan Missä mennään -tilaisuudessa. Pitkä päivä, paljon asiaa. Strategioita ja visioita.

Ja iltapäivän (pitkäksi) lopuksi koulutusrehtorin jokavuotiset madonluvut, mutta. .. Onhan se myönnettävä, että hän on kuitenkin aika usein oikeassa, oikeassa muissakin asioissa kuin siinä, että Humanistinen tiedekunta tekee tulosta, pärjää hyvin yliopiston ja kansallisen tason vertailussa, että meillä tehdään töitä. Tuntuu että joka vuosi hänellä on uusi kehitysprojekti, että kehittäminen kohdistuu johonkin tiettyyn asiaan. No mikäpä siinä.

Mutta se, mikä on tavattoman hauskaa, liki huvittavaa, välillä melkein ärsyttävää ja jotenkin ihailtavaa on ison aikuisen miehen innostus ja intohimo työhönsä, asiaansa, tilastoihinsa, näkemyksiinsä. Asiansa ja ideoidensa esittämisestä ei draivia puutu.

Niillä eväillä sitten taas kohti uutta lukukautta, jossa meitsillä vähän uudenlaisiakin haasteita. Aika laillakin. 🙂

Illan kuitenkin olen käyttänyt – yllätys, yllätys – viikonlopun kuvamateriaalin työstämiseen Paistinkääntäjien sivuille. Ja tulipa äsken kysely yhdestä aiemmin ottamastani Paistinkääntäjä-kuvasta kansainväliseen julkaisuun – okei: ehkäpä voin suostua… 😉

Ja Tampereen kuvista on muutama tännekin vielä laitettava.

Ensinnäkin tämä: juuri tätä mieltä olin tänä aamuna töihin lähtiessä!

11

Ja sitten tämmöinen oli yhden tamperelaisen kodinkoneliikkeen ikkunassa. Muistanette kesäkisan vaikeimman kysymyksen? Tässä vastaava imuri ehkä vähän uudempi ja isompi, mutta muutoin hyvin samankaltainen.

Imuri_

3 kommenttia artikkeliin ”Maanantai matkan jälkeen”

  1. Kiitos kutsusta, Pasi, mutta nyt vietetään viikonloppu ja monta seuraavaa Oulussa.

    Kapituli on ensi elokuussa Kuopiossa, joten eiköhän silloin sinne… 😉

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.