Kylpyläpäivä

Eilen – kuten niin usein sunnuntaisin – oli kylpyläpäivä. KOTIkylpylä. Tykkään sunnuntaiaamun lenkin jälkeen läträtä suihkussa, käyttää kylpygeeliä, laittaa hiuksiin tehohoidon, tehdä kasvojen ja kropan kuorinnan. Nautin hyväntuoksuista kosteusvoiteista, karkeista paksuista puhtaista pyyhkeistä, paksussa kylpytakissa olosta ja kynsien huollosta.

kotikylpylä-5

kotikylpylä-4

 Samaan sessioon kuuluu korujen pesu: laitan sormukset, kaulakorun ja korvikset mukiin fairy-tilkan kanssa. Talvella saatan jopa mennä saunaan, harvoin kylläkin. Mutta sunnuntai on siis kylpyläpäivä.

kotikylpylä-3

Miksikö nyt avaudun tällaisesta omasta rutiinistani, – nokun… Nokun olen saanut kylppäri-kodinhoitohuoneeseen uuden taulun. Ifolorilta tuli joku viikko sitten tarjouskirje uusista akryylipintaisista tauluista; kirje tuli  juuri silloin kun tein Meksikon biitsikuvista nettisivustoa, ja tsumps! heräsi ajatus että jostain Karibian sinen kuvasta voisi tulla hyvä taulu kylppärimme turkoosiin värimaailmaan. Ja eikun tilaamaan. Tässä ne kuvat, jotka tilasin tauluiksi.

Karibia 1 (Custom)

Karibia 2 (Custom)

Karibia 3 (Custom)

Toinen meidän taulu on tuossa paikallaan.

kotikylpylä-2

Ja tyttärelle kylppäriin kans taulu. Se on tuolla seinää vasten nojallaan.

kotikylpylä-3-2

Ja tälle seinälle laitettaneen se kolmas…

kotikylpylä-6

Siis: kuvaamisesta on sisustukseenkin. Näihin Ifolorin juttuihin (tehtiin kyllä Sveitsissä) olen tyytyväinen. Taulun hinta oli noin kuutisenkymppiä. Kiinnitys vaati pehtoorin kädenjälkeä, sillä minähän en kiviseinään mitään poraile. Enkä tauluja saa ripustetuksi suoraan edes cyproc-seinälle.

kotikylpylä

No niin ja nyt on heittämällä blogin aihepiiriä laajennettu paitsi sisustukseen myös kauneudenhoito-osastolle. Heh!

Lohdutan, että moinen ei tule ihan heti toistumaan. 😉 Varsinkin kun näitä minun kuviani alkaa olla jo huushollissa aika lailla. Ks. täältä KLIKS.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sitten tiedoksi ja muistutukseksi: kesäkuvakisa jatkuu vielä lauantai-iltaan asti. Tähän mennessä on tullut kuusi vastauspaperia. Ja parannettavaa vielä on 🙂 Ja osallistuvathan kaikki – kaikki! – kisaan vastanneet arvontaan. Siis nyt rustaamaan vastauksia. Kisan säännöt ja kuvat ovat TÄÄLLÄ!

kotikylpylä-8

 

 

4 kommenttia artikkeliin ”Kylpyläpäivä”

 1. Parahin Span Stailaaja!

  Ajatukset vielä Pussy Riot -dokumentissa (TV1 21.30-23.05) klikkauduin blogiisi. Innovatiivisesti tuunatusta kotikylpylästänne ajatukseni karkasivat luontevasti Moskovaan ja kevääseen 1982.

  Missä on logiikka?

  Punkkarityttöjen ryhmä esitti ankariin sanktioihin johtaneen performanssinsa uudelleen rakennetussa Kristus Vapahtajan katedraalissa (храм Христа Спасителя). Dokumentissa kerrottiin, että 1931 tuhotun kirkon paikalle rakennettiin 1960-luvulla maauimala.

  Nuorna miesnä, 26.5.1982, minulla oli tilaisuus Tretjakovin gallerian ja Pushkinin museon taidetarjonnan päätteeksi uida (bathe), oikeastaan k y l p e ä tässä mammuttimaisessa allaskompleksissa. (Uusi katedraali on jälleen omilla sijoillaan, maauimalan paikalla)

  Since 2003, vaatimattoman kotikylpylämme seinää on koristanut isohkolle kaakelilaatalle maalattu* kuva ruusukakadusta (Cacatua roseicapilla). Laatta on liimattu kokoaan suuremmalle, taustalevynä toimivalle mattalasille. Teoksen ripustus kylpylämme suomalaistyyppisen löylyhuoneen ulkoseinällä on ranskalainen.

  Olen varma, että kylpyläelämä Rantapellonkujan sangen tyylikkäässä ja tilavassa kotispassa saa uutta potkua kekseliään valokuvataiteenne myötä.

  Uskoo nimimerkki ”Taide ja kylpyaktiviteetit täydentävät mainiosti toisiaan”

  *lahja harrastajataiteilija Mirjami Harjuniemeltä** (Alexandra Hills, Queensland, Australia) 23.12.2002.

  **Viipurin tyttöjä

  Vastaa
 2. Olet ylittämätön, Koivu! Kuinka onnistuitkaan nivomaan yhteen Pussy Riotin, Pushkinin museon, ruusukakadun* ja meidän kylppärin. Kerrassaan oivallista. 🙂

  * ei mitään tietoa millainen, mutta google auttaa: onpas aika kaunis.

  Vastaa
 3. Omat kuvat vaativat korkean kynnyksen päästäkseen omaan kotiin, meillä. Toisille on helpompi tarjota, minusta. Mutta ne tuovat aina kivat muistot mieleen, ja onhan ne vierailijoille aina mielenkiintoisia. Kuten kuvat teidän SPA:ssanne 🙂 Ja muualla kodissanne. Kaunista, minusta!

  Vastaa
 4. Kiitokset Irma! Muistojahan ne kuvat ovat. Minä taas en ole oikein hyvä tarjoamaan muille. Paitsi tämän blogin/netin kautta. Niin ja sitten (keitto)kirjoissani tietty.

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.