Remppaa ja siivoiluja

Kesä on suhteellinen käsite. Jos suhteuttaa viime kesään, niin ihan normikelit (aamulla +10 C!).

Päivän touhut sen mukaisia. Enkä nyt millään muotoa ryhdy tekemisilläni teitä, hyvät lukijat, rasittamaan ja luututtujen neliöiden määriä luettelemaan. Huomenna ehkä jotain mielenkiintoisempaa kerrottavaa.

Nyt tässä vaiheessa jo varoiteltava: voi hyvinkin olla että perjantaista lähtien blogini ei avaudu, sen ulkoasussa, kuvissa, kommentointimahdollisuuksissa voi olla jotain häikkää. Jollei täältä mitään höpotyksiä kuulu tai Tuulestatemmattua tai www-sivustoni keittokirjoineen, matkakertomuksineen, ei perjantaina tai sen jälkeen avaudu tai uutta tekstiä ei tule, se ei – toivottavasti, eikä todennäköisesti – johdu siitä, että minulle olisi sattunut jotain tai että tämän päivittäisen rituaalini olisin hylännyt.

lataus

 

On vain kyse siitä, että webbihotellissani (SJR) tehdään jotain remppaa ja päivityksiä, ja niiden varalle pitäisi etukäteen tehdä jotain. Noh, olen tehnyt jotain, mutta en tiedä, riittääkö se. Kaikkienhan nyt pistäisi tietysti tietää, mitä pitää tehdä kun on kyseessä

Tärkeä PHP-rajapintapäivitys

Olennaisin muutos toiminnallisuudessa on, että osoiterivillä olevat parametrit pitää kutsua erikseen. Myös jotkin vanhat PHP-funktiot on korvattu uusilla, kuten esimerkiksi ereg, joka on korvattu preg-funktiolla.

No minä EN tiedä, mitä tehdä, ja minun wordpress-konsulttini on vielä ensi viikon lomalla, joten olen hieman hukassa. Mutta EHKÄ osasin tehdä jotain itsekin… Ainakin vielä huomenissa toiminee. 🙂

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.