Isoja ja pieniä käännekohtia

 

Kaikille ei helle sovi!

valkoiset kukat-3

Toiset sen sijaan kukoistavat lämmössäkin.

valkoiset kukat-2

 

valkoiset kukat-5

valkoiset kukat

valkoiset kukat-3-2

valkoiset kukat-4

 

valkoiset kukat-2-3

 

Loman loppuja vietelty kotipihalla.

Pehtoorilla tänään jo touhua kovastikin, sillä Juniorilla ja J:llä on uusi asunto, joka vaatii pientä maalausremppaa ja  muuta hienosäätöä. Muuttoauto on tilattu jo ensi torstaiksi, joten homma pitäisi saada alulle. Nuoripari muuttaa uudesta kerrostaloasunnosta Alppilasta vanhaan omakotitaloon Pateniemeen. Ovat kovin täpinöissään, ja kovin aikuisia. 🙂

Muutoinkin Juniorilla isoja asioita päätettävänä tällä viikolla: ei päässyt AMK:iin (pisteitä oli montakin yli alimman vaaditun, mutta pääsykokeessa jäi pisteen päähän 🙁 ), joten nyt olisi päätettävä, hakeutusiko alan (LVI) aikuiskoulutukseen ja ottaisi nyt samalla vastaan saamansa puolivuotisen linja-autokuljettajan ammattitutkintokoulutuspaikan vai jatkaisiko jakelukuskina kevättalvelle, tienaisi, lukisi pääsykokeisiin ja yrittäisi ensi vuonna tosissaan sinne AMK:iin? On vain koetettava tukea ja kannustaa kaikkeen; kunhan tekee jotain. Eikä taida osata olla tekemättäkään. 😉

Vastikään vaihtoi työpaikkaa, mikä merkitsi, että kesälomat ”paloi”. Ei poika ehdi nyt rempan ja muuton puuhiinkaan kuin iltaisin ja viikonloppuisin, mutta onhan meitä tässä avuksi. Hassusti tunnen tässä vanhenevani…

4 kommenttia artikkeliin ”Isoja ja pieniä käännekohtia”

  1. Onnea uuteen kotiin! Meilä on edessä samat keikat ensikuussa A & W saavat avaimet käteen kuun puolessa välissä ja keittiö uusiksi ja pari lattiamattoa pihalle ja maalia kaiketi tarvitaan. Kivaahan se on, oman pesän laitto.

    Vastaa
  2. Minähän kerron nuorelleparille toivotuksesi. Kivaa se on vanhemmillekin katsoa ja avittaa tuossa pesänrakennuksessa. Joskin nyt on vähän sellainen piesty olo: jotain uusia lihaksia on löytynyt 🙂 Mutta terveesti kipeänä.

    Kerrohan sinne A:lle & W:lle terveisemme…

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.