Valoa kohti

Tänään töistä tullessa valo. Valo parkkipaikalla, valo mielessäkin,  iltapäivän lempeä valo heijastui kauniisti ruokahuoneen paneeliseinään.

valo-3

valo-2

Tänään kun ei tarvitse lennosta lähteä kokoukseen niin kuin huomenna pitää, eikä  kursseille niinkuin eilen tai toissapäivänä piti, ja kun  tänään ei ole viikonloppuna varastoon tehtyjä  puolivalmiita blogipostauksia (sellaista tulee joskus harjoitettua ;)), voin kertoakin tästä päivästä. Niin ja tein tuohon edelle (tai siis alle) postauksen elikkäs ”rästiin jääneen” raportin ja ennen kaikkea kuvat! meidän viinikerhon viimeisestä kokoontumisesta. Seuraava kerta onkin sitten meillä, saapa nähdä saammeko kaukaisen vierailevan tähden silloin mukaan.

Mutta siis tänään sain vihdoin luennolla päätökseen osuuden ”Kuolema historiassa”. Onhan se ollut aika rankka aihe työstää luennoitavaksi asti. Rankkaa luettavaa ihmisen pahuudesta. Lohdutonta luettavaa julmuudesta, joka kautta maailman sivu on ihmisiä kohdannut. Milloin minkäkin aatteen, ideologian, uskonnon, vallan, vihan ja rahan vuoksi miljoonia ihmisiä tapettu. Tähän aiheeseen liittyen tein digikurssin läksynkin. Omista luennolla käyttämistäni kuvista (joita on kaikkiaan kolmisen sataa!) pistin kollaasiin muutamia. Eihän se nyt ihan linjassa muiden kanssa ollut. Ja tehtävänähän oli kuvata fiilis klo 8.15. Minulla luennolle menon fiilis oli täynnä kuolleisuutta. Tai ehkä enemmänkin fiilis, että on tietoa kuolleisuudesta.

8_15 (Custom)

 

Mutta tuo osuus luennosta on nyt siis ohi. Muutoinkin alkaa olla voiton puolella.

Suurin homma on enää supistaa kaikki loppumateriaali kahteen tuntiin,
– ja sitten lukea harjoitustyöt. Onpahan Lappiin lukemista. 🙂

ov

 Nyt alan tilaamaan muutaman kuvatulosteen, paperikuvia, julisteen ja jotain pientä. Kotityöt jääkööt. Lauantaihan on ihan pian 🙂  Ihan niitä ja ulkoilua varten.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.