Yöntuuli vielä kuuden jälkeen kuului talonnurkissa, heilutteli pihan lyhtyä. Lauhtunut oli ja luntakin oli tullut, vielä siinä aamusella vähän lisääkin tuli. Mutta pian tyveni. Eikä luntakaan niin paljoa, että olisi isommasti häirinnyt lenkillä, vaikkei auraa vielä ollut täällä päin näkynytkään. Koivut olivat tuulelle joutuneet lumipitsinsä luovuttamaan, mutta havupuissa vielä lumi. Palatessa jo valkeni, sunnuntain hieman samea aamu.

Päivä kulunut enimmäkseen kirjoituspöydän ääressä, mistä on se hyvä seuraus, että jotain olen saanut aikaiseksikin. Luennossa on jo muutakin kuin raamit; hiljalleen sisältökin alkaa hahmottua… 🙂 Kuva on syksyllä arkistoekskulla otettu, Kansallismuseosta, aika lailla stailasin…

luento1

Ja toki olen siis myös kuvieni kanssa touhunnut. Vaatehuolto ja pientä keittiön siivousta. Mutta kovin pieniä ovat tänään käänteet ja olemiset olleet.

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.