Onhan mukavaa tällainen lussakka lomailu. Heräsin kahdeksalta! Lin Jutangin sanoin: Ah, onnea! Hyvin nukkuminen, tarpeeksi nukkuminen, on niin julmetun mukavaa. Toinen ihan armottoman hyvä juttu on kun pääsee ulos ja liikkumaan. Maltoin odottaa puolille päivin, että lauhtui (no, hyvä on: ei – 18 C niin järin lauhaa ole, mutta lauhempaa…) ja lähdin autolla kohti kaupunkia, jätin harmaan kaunokaiseni Raatin parkkiin ja sitten kameran kanssa liikkeelle.

(klikkaa kuva isommaksi, se ”valaistuukin” samalla… )

pikisaari

Yllättävän vähänhän kaupungilla oli väkeä liikkeellä, ja olin kovin onnekas kun ei tarvinnut kauppoihin mennä. Kiertelin ja kuvailin muuten vain.

torilla

Tiedätkös missä katolla on tämmöinen?

pukki piipussa

Edellisessä Kauppahalli-kuvassa näkyy P:n kaunis vaalenpunainen talo, siellä se joulupukki on katolla menossa kohti savupiippua….

Martti oli saanut taas uudet kamppeet, mutta kovin kylmissään reppana näytti olevan.

1

Martti-2

Meidän pihalla näytti iltapäivällä tältä.

aurinko

Pullaa ja  kakun Jäälin huomista vierailua varten leivoin, muutamia tonttuilijoita kävi, liinan silitystä ja sen sellaista pientä…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JOULUKALENTERI 2012

22

 Lahjat-52

4 Comments

  1. Enpä olisi muistanut, minkä talon katolla joulupukki kiipeilee, vaikka monesti sen olen kyllä rekisteröinyt. Oulussa asumisesta alkaa näköjään olla aikaa! Mahtavia talvisia ja jouluisia kuvia, mutta voi palvelevaa Martti-parkaa!

  2. Tuon Martin kanssa on kyllä kumma: eri valossa, eri vuodenaikoina, eri vaatteissa on kovin eri näköinen. Tänään oli kyllä kylmissään, Martti-parka, kuten sanoit.

    1. Kaupungissa pitäisikin oikeastaan kuvata panoraamoja enemmän. Oulussa siihen ei vain ole oikein mahdollisuuksia, tai en ole vielä löytänyt. Marttihan on Oulun patsaista kaunein, ja muuttuva. 😉

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.