Kuten olen antanut ymmärtää, olen kyllästynyt ja huolestunut oman kuvaamiseni tasosta ja yksipuolisuudesta. Nythän kuvaan pääasiassa vain luontoa, ruokaa ja rakennuksia. Niiden kuvaamisessa onnistun joskus, mutta muu on vähän enemmän, vähemmän mitä sattuu.

Tämä blogini on ”pakottanut” (ei kehtaa julkaista, jollei edes auttavasti itse asettamaa rimaa ylitä) minut opettelemaan monia asioita kuvaamisessa, joten olenkin päättänyt haastaa itseni: nyt on lähdettävä pois omalta mukavuusalueelta, on opeteltava uutta.

Siis: joka viikko (tiistaisin?) julkaisen kuvan tai useammankin, jo(t)ka on otettu sisällä, julkaisen kuvan, joka liittyy arkeeni. Eikä kuva saa olla ruokakuva, eikä se saa olla kukkia. Se voi olla uudet Helsingistä ostetut ihanat sormikkaat rannekkeineen tai uusi ylivertaisen hieno, viininmaistajan muistitikku!

Tiistaisin julkaistavan kuvan on siis liityttävä arkeen ja sääntöön kuuluu, että kuva otettava sisällä, ei välttämättä kotona. Ehkäpä tulette näkemään saippuoita kylppäristä tai astioita Anttilan Kodin Ykkösestä, ehkä Elmerin terraarion tai kirjan töistä. Saa nähdä, mitä tuleman pitää… Tarkoittaa siis myös blogin uudistumista, edes vähän. 🙂

_______________

Tänään sunnuntain ohjelmassa ei mitään kovin erikoista uutta. Pitkä lenkki aamulla, erinäisiä nettijuttuja (ekskun kuvien julkaisu, rotissööri-tietokilpailun laatimista, ihan tavattoman mukava kirje Tampereelta), sapuskaa nuorille ja meille. Parasta päivässä, että nuoret ilmoittivat, että lähtisivät marraskuussa meidän kanssa möksälle jos me oltais menossa. Viimeistään tuon jälkeen teen kaikkeni, että pääsen lähtemään.

 

2 Comments

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.