Kaupunkiruska – jälleen kerran

Jollei kerran tänä syksynä ole mahdollisuutta lähteä mökille, eikä siis ole mahdollisuutta lähteä Lappiin katsomaan ruskaa, on etsittävä vaihtoehtoja, ja on siis ihailtava kaupunkiruskaa. Ja minusta sitä kyllä on ollut, vaikka moni toisin todistaa…

Silmät auki ja nauttimaan väriloistosta: tänään, vaikka onkin ollut pilvessä ja sadellutkin, on ollut hehkuvia värejä … Aamupäivällä kaupungilla oli kovin keltaista.

(klikkaamalla kuvat suurenevat ja kirkastuvat :))

 

 

Ja vähän myöhemmin Koskelantiellä keltainen muuttui oranssiksi….

Kotipihalla villiviini antaa aina hyvän fiiliksen… 😉

Entäs kuunliljat? Pidän niistä syvänvihreinä, mutta kyllä nämä lokakuiset keltaiset lehdetkin ovat kauniita. (Viimeistään nyt klikkaa kuva isommaksi.)


Ja sitten ruokaakin. Tänään tein meille valtavat Toast Skagenit. Kuvaaminen oli vähintäänkin tärkeää, sillä tiistaina on minun vuoroni pitää digikurssilla ”Niksinurkka” = pikkuinen esitelmä omalta kuvausalueelta. Ruokakuvaushan se lankesi minun osakseni. Tähän mennessä ainoa ongelma on ollut – yllättävää eikö?! – että homma uhkaa lähteä lapasesta: jo nyt on valmiina 16 Power point -diaa. Ja esitykselle varattu aika on 15 – 25 minuuttia. …

Kaikesta huolimatta Skagen oli hyvää…. 😉

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.