Minä mietin taas kerran pitkään, mistä kirjoittaisin? Siitäkö, kuinka aamupäivällä lenkki ei mennyt niin kuin piti (satoi vettä ja oli helkutin liukasta ja suunnilleen saman tien kun kotiuduin, alkoi paistaa aurinko ja kevättuuli hyväili kasvoja, lämmintäkin monta plusastetta, oli ollut koko yön plussan puolella. Lumet sulaa 🙂 ), vai siitä kuinka uudessa kaupunginsairaalan avohoito-osastossa kaikki toimii vallan erinomaisesti vaikka toisenlaista kaikki tiedotusvälineet toitottavat vai kirjoittaisinko siitä, kuinka olen taas jättänyt kolumnin teon viime tinkaan. Tiedätkö, miksi kokin hatussa on nuo rypyt ja mistä ne kertovat? Minäpä tiedän, ja Kalevasta tai täältä blogista voit torstaina lukea, miksi…

Voisin kirjoittaa, kuinka kommunikointi on hyväksi. Pieni puhelu voi viedä huolen. Ehkä kirjoittaisinkin siitä, kuinka Juniori on joutunut armeijassa (lääkintäkurssi kakkonen)  opettelemaan kanyylin pistämistä. Kuinka se maanantaina oli sujunut, mutta eilen ei. Ja kuinka kaverinsa oli pistänyt Juniorilta suonen läpi; on pojalla kyynärtaive aika musta. Tai ehkä kirjoittaisin ruoasta ja viinistä kuten usein perjantaisin ja lauantaisin näyttää olevan tapanani. Vaikken nyt siis kirjoitakkaan siitä, mitä äsken söimme, mitä viiniä sen kanssa nautimme ja mitä muistoja ja unelmia (Italiasta) se ruoka ja viini toivat, pysyn kuitenkin oikeastaan tässä teemassa.

(näihin maisemiin äskeinen ruoka ja viini kuitenkin liittyvät … )

Siis päätinkin kysyä teiltä, hyvät lukijat, onko mistään näistä höpinöistäni ollut mitään iloa ja/tai hyötyä, ovatko ne kenties pistäneet harkitsemaan matkustamista Kiinaan tai ehkä jäämään vuorotteluvapaalle tai ovatko jutut saaneet ostamaan jonkun ”uuden” elintarvikkeen tai oppimaan jotain uutta historiasta… Vai surffailetko täällä siitä huolimatta, ettei mikään ole mitään uutta mielenkiintoista tai makoisaa elämääsi tuonut?  Vastailisit, pliis.

Luulen, että minulle olisi motivoivaa jatkaa tätä, jos vähänkään tietäisin, mikä on innostanut ja mikä kiinnostanut. Jotenkin tuntuu, että joku kuitenkin kiinnostaa, sillä päivittäisiä kävijöitä on yli kaksisataa, parhaina päivinä reilusti yli 300. Jos/kun vastaat, minä en näe, kuka on mitäkin vastannut, ja voit laittaa ruksin moneenkin kohtaan. Kolme ensimmäistä ovat vähän niin kuin vaihtoehtoisia… Olisi ilo jos vastaisit. Annetaanpa tämän kyselyn olla auki viikon verran.

2 Comments

  1. Eipä tainnut tuo äänestys toimia, mutta sanonpa näin monella sanalla, että olen pitänyt kuvista + historiasta+ matkoista. Ja yleensä elämän kuvauksesta, erikoisesti mökillä. Mielipiteesi yliopisto-opintoihin liittyen ovat olleet myös mielenkiintoisia.
    Ruokaa en osaa laittaa, mutta joskus olen kokeillut jotain …ja surkeasti epäonnistunut.

  2. Huomenta Maija, onpa vahinko jos äänestys (eikä reseptit :)) toiminut. Nyt ainakin näyttäisi pelittävänä.

    Tuon taulukon alareunassa näkyvää View results – kohtaa klikkaamalla näkyy miten on äänestetty…

    Mutta jos tuohon kyselyyn vastaamisen epäonnistuminen oli se syy, että sanot ”monella sanalla”, niin olenpa oikeastaan tyytyväinen, ettei äänestys toiminut. Siis kaunis kiitos kommentista.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.