Syksyn torstai

Sataa. Sataa paljon, pimeästi, märästi.

Minä tiedän kun tulin vasta ulkona. Näin myöhään? Vuorotteluvapaalainen voi palata viininmaisteluillasta vasta yhdeltätoista! Hiphurraa!

Sade, pimeä ja märkä ei ole kivaa, mutta punaviinit Torosta (Espanjasta) helpottavat kummasti syksyistä synkkää oloa. Ja seura. Tuttu ja jo arvattavaksikin käynyt (herra varjelkoon olemme tunteneet 20 vuotta!!) seura ovat välillä tarpeen. Tänään olivat. Voimalliset, aiemmin kokemattomattomat Pohjois-Espanjan viinit sopivat oulunsalolaisen tattipiirakan kanssa enemmän kuin äärimmäisen hyvin. Ja matsutake oli ainutkertaista. Erinomaista. Torstai, sateinen torstai on eletty, mikä ei ollut ollenkaan vaikeaa.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.