Lomamaanantai

Tässä istun enkä muuta voi. Enkä halua voida.

Hangasojalla paistaa. Iltasen jälkeen raukea olo. Mökit on luututtu. Luututtu kunnolla.  Thermacell pöydän alla pitää vähäisetkin itikat pois.

Paljon on ehditty, vaikka – taas – ensimmäisenä kesäloma-aamuna nukuttiin yli kahdeksaan. Eilen jäi kaupassa käymättä, joten tein aamulla kaurarieskoja ennen kuin pehtoori ehti herätä. Maistuivat oivallisille (näitä tehtiin opiskeluaikana Toivoniemessä harvase viikonloppu: piimään/jukurttiin/kermaviiliin sekoitetaan niiin paljon kaurahieutaleita, että kauha pysyy pystyssä, lisätään teelusikallinen suolaa, annetaan hetki turvota ja sitten levitellään uunipellille, leivinpaperin päälle pieniä rieskasia ja  paistetaan kuumassa uunissa noin 15 minuuttia. Kummallisen hyviä ne on.), vaikka eilisen ruokakyläilyn jälkeen vielä aamulla kylläinen olo.

Olimme eilisen illan Saariselällä; kutsu illalliselle hieman lyhyellä varoitusajalla, mutta meillehän sopi. Erinomaisesti söimme. Saimme neuvoja/tietoja edessä olevaa Alppi-reissua varten. Kaiken kaikkiaan olimme oikein iloisia kutsusta. Monestakin syystä. 😉 ja niinhän se sitten puolille öin vierähti.

Kuukkelin takana oottelimme taksia ja kuten kuvasta näkyy: aurinko on puolilta öin vielä kovin korkealla.

 

 Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.