Erimielisyyksiä sorvin kanssa

Tänään on sellainen päivä, että tietokoneet ja niiden ohjelmat ei pelitä. Ei millään. Koko päivän erinäisiä temppuiluja. Tästähän on ollut ennenkin puhetta. Tietokoneet ovat maksuliineja. Katso vaikka: klikkaa

Kaikki jumitti, tiedostot eivät auenneet,  joku käsittämätön päivitysrumba meneillään, minulta oli evätty pääsy keskusasemalle tekemään päivityksiä, artikkeliaihioni ei tallennu oikein asetuksin. Tämän kaiken pitää sattua aina samana päivänä? Mikä paha henki näihin vempaimiin välillä iskee?

Pahaa aavistellen valmistelin iltapäivän ATK-opetustani.  En ole koskaan saanut sitä atk-sessiotani menemään sillä lailla sujuvasti, kuin olisin halunnut, jotain sähläystä aina ollut, mistä yksi opiskelija kerran sanoi, että se tuo sellaisen lohdullisen olon. Niinkö? Ope sählää niin opiskelijoista se on lohdullista. No hyvä jos asian näkee noin positiivisesti. Ja kuinkas tänään? ATK-luokassa kaikki ruletti, toimi, skulas, rullasi ja oli mahottoman mukava opettaa. Kerralla.  Merkillistä.

2 kommenttia artikkeliin ”Erimielisyyksiä sorvin kanssa”

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.