Kohti kalaaseja

Kalaasit on huomenna. Kesän suurin ruokajuhla meillä, nyt 11. kerta. Paluu juurille. Viime vuonna kokkailin kaikkea aasialaista, ja vaikka mitä cross-kitscheniä. Nyt italialaista. Alusta loppuuun italialaista. Antipastit, primit, secundot, formaggit, dolcet (joita on tulossa AIKA MONTA) ovat italialaisia. Luulisin (tässä vaiheessa) että eri ruokia on 15, joista vasta kolme on täysin valmiina. Onhan tässä edessä kokonainen vuorokausi. Ensi yö on tähdenlentojen yö (La Notte di Stelle ) joten  hyvin sopii kokkailla.

Kuusi ystäväpariskuntaa on huomenna La Festassamme ja tarkoitus on että syömme hyvin ja hitaasti. Hyvin hitaasti.

3 kommenttia artikkeliin ”Kohti kalaaseja”

  1. Hyvää ruokahalua! Vai jaksaako sitä edes syödäkään tuollaisen urakan jälkeen? 15 ruokalajia!! Mukavaa italialaista viikonloppua!

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.