Harrastusten parissa

Ehdinpäs ennen puolta yötä koneelle.

Olen harrastanut tänään. Harrastanut liikuntaa, kuvia (niiden muokkausta, järjestelyä, kehystämistä, kirjaksi tekoa, kaikenlaista tulostamista) ja sapuskan tekoa. Meillä oli kuin olikin ruokavieraita tänään. Naapurit (uudet, ei eks) istahtivat illaksi Festaamme. Vuoden naapuruuden jälkeen korkea aika syödä yhdessä.

Siinähän se viimeinen lomalauantai sujui.

2 kommenttia artikkeliin ”Harrastusten parissa”

 1. Kiitos vielä viimeisestä! Kerrassan oli mukava käydä ja olla, tarjoilut tieten loistavat.
  Pörhälsimme tosiaan sunnuntain ratoksi Kuopijoon. Messut olivat sanoisinko ok. Pääasia, jota lähdimme katsastamaan, selkeytyi (ainakin jonkin verran) eli siis saunan lauteiden suunta… 😉 No, vähän seinän purkua vaatii, mutta onneksi kuitenkin sisäseinän ja J:iin mielestä ei ongelma eikä mikään… Niin, nähtyhän se on tässä vuoden aikana… 😉 Tosiaan kohta vuosi muutosta, aika menee joutuin.
  Niin, messuista vielä, osa taloista oli aivan upealla paikalla Kallaveden rannassa. Muutamassa talossa rantasauna ja ah, mitkä maisemat. Passaa asustella.
  Mukavaa työnaloitusta!

  Vastaa
 2. Marjo, mukava kun viihdyitte. Kuten sanottu: oli jo korkea aika istahtaa saman ruokapöydän ääreen. Tarjoilut? Olutkin hyvää 🙂

  Onhan hienoa että messuilta löytyi jotain remontti-ideaa… teillä kun on niitä viime aikoina ollut niin kovin vähän. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan tuloksia. 😉

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.