Itsenäisyyttä maalikylissä

Itsenäisyyspäivänä oltiin viime vuonna mökillä, itsenäisyyspäivänä oltiin edellisenä vuonna mökillä, itsenäisyyspäivänä on oltu niin monena vuonna Lapin kaamoksessa, että tuntuu vähän merkilliseltä (mikä ei tässä yhteydessä välttämättä ole positiivinen ilmaus) viettää se täällä kaupungissa. Onneksi eilen satoi lunta! Ah, onnea. Noh eilinen seminaari oli tietysti suurin syy, miksei olla pohjoisessa nytkin. Kotonaolossa on tietysti se hyvä puoli, että voi tehdä kotihommia, ei mökkihommia… heh! Valmistella joulua, laatikot on tehty, piparkakkuataikina, kakkua ja kaikkea pientä kokkailtu …

Itsenäisyyskakku

itsenaisyyskakku

Nyt laittelemaan kynttilöitä ikkunoille…

______________________________________________________

Joulukalenterikuva n:o 6
KAKSI KYNTTILÄÄ IKKUNALLA

6

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.